barn

24-åriga Ericas stora besvikelse – fick en fjärde son: ”Tabubelagt”

Erica Swinehart om besvikelsen att inte få en dotter – fick fjärde sonen i stället

FOTO: Instagram

När Erica Swinehart, 24, blev gravid med sitt fjärde barn hoppades hon så att det skulle bli en flicka.
Men efter att ha fött sin fjärde son talar hon nu ut om den stora sorgen.
– Jag tror att andra är rädda för att erkänna att de blivit besvikna för man kan få mycket skit för det, säger hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Naken mamma jagar örn samtidigt som hon ammar dottern
0:25

Efter reklamen: Naken mamma jagar örn samtidigt som hon ammar dottern

(0:25)

Slå på ljud

När hon fick reda på att hon skulle få ytterligare en son, hennes fjärde, brast det för hemmafrun Erica Swinehart från Florida. Hon sörjer nu det faktum att hon aldrig kommer få en egen dotter – hon får helt enkelt nöja sig med svärdöttrar i framtiden.

24-åringen har ett Tiktok-konto där hon lägger upp videos på barnen och familjen. I en video talar hon öppet om det tabubelagda ämnet ”gender disappointment”, någonting som inte riktigt är lika vanligt i Sverige men som skulle kunna kallas könsbesvikelse. Alltså en besvikelse över att ens barn har ”fel” kön.

Föräldrarna hade tre söner sedan tidigare och hoppades verkligen att de skulle få en dotter.

Föräldrarna hade tre söner sedan tidigare och hoppades verkligen att de skulle få en dotter.

FOTO: Instagram

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

”Andra är rädda för att erkänna...”

Nu får hon beröm och hyllningar från en del föräldrar som kommenterar att de tycker att det är skönt att hon berör ett ämne som inte alla vågar prata om. Men det finns också de som tycker att hon är FÖR ärlig och att det kan påverka hennes söner senare i livet.

Nu har även den fjärde lille gossen ramlat in på rätt plats. Här är en Halloween-hälsning från Swinehart-familjen.

Nu har även den fjärde lille gossen ramlat in på rätt plats. Här är en Halloween-hälsning från Swinehart-familjen.

FOTO: Instagram

– Jag tror att andra är rädda för att erkänna att de blivit besvikna för man kan få mycket skit för det. Jag tror inte alls att det kommer påverka min son i framtiden. Jag är väldigt öppen och ärlig med mina söner och kan prata om allting. Jag vill att de ska veta att det är okej att ha den här typen av känslor och att det inte är säkert att man kommer ha dem för alltid. Man älskar sitt barn ändå, säger hon i videon uppger The Mirror.

– Min man är supertacksam för våra friska pojkar och det är jag också, men han ville faktiskt också ha en tjej den här gången, säger hon.

Berövad chansen att uppfostra en tjej

Hon säger att det inte handlar om att hon inte vill ha en till pojke, utan att hon inte kommer att få en flicka. Hon känner sig berövad på chansen att få köpa en brudklänning till sin dotter i framtiden och att hon hade velat få uppleva när hennes egen dotter blev gravid. Hon berättar också att hon eventuellt kan tänka sig att skaffa fler barn eller adoptera i framtiden eftersom hon fortfarande är så ung, men att hennes man inte vill ha några fler barn nu.

Fjärde sonen får ”jullunch” framför granen.

Fjärde sonen får ”jullunch” framför granen.

FOTO: Instagram

– Det är viktigt att prata om det så andra inte känner sig ensamma. Det är faktiskt en riktig känsla och det gör inte att jag älskar mina barn mindre. Jag pratar om det här för att jag har sett så många kontroversiella videos om det förut där människor är så elaka och otrevliga, säger hon och fortsätter:

– Jag vill att andra ska känna att det är okej att ha de här känslorna, att det är normalt.

FOTO: Instagram/theswineharts

FRÅN FÖRSTASIDAN