extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

23-åringen skulle gifta sig med sitt livs kärlek – fick brutala beskedet

23 aug, 2023 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
23-åriga profilen död i hemska olyckan – dagar innan bröllopet: ”Min älskade…”
23-åriga influencern död i svår olycka – bara veckor innan hans bröllop.
– Jag är verkligen tacksam för varje dag, skriver hans fästmö, enligt The Mirror.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

En älg springer ut på vägen – ramlar mitt framför bilarna
En älg springer ut på vägen – ramlar mitt framför bilarna

Influencern Burak Can Tas, 23, har omkommit i en motorcykelolycka strax före sitt bröllop. 23-åringen förlovade sig med sin partner Yaren Kara den 3 juli – och deras bröllop skulle ske inom ett par veckor.

I ett inlägg på sociala medier har Burak Can Tasberättat för sina följare hur flickvännen Yaren Kara hade förändrat hans liv.

– Tills nu förstod jag inte vad kärlek betydde eller hur det var att bli älskad. Jag lärde mig det av dig, min älskade. Jag är tacksam för att du aldrig släppte mina händer. Jag är redo för resan med dig tills livet tar slut, berättade influencern.

Paret delade intresset och passionen för motorcyklar.

Snart skulle de gifta sig. Men det hann de aldrig – för Burak Can Tas dog i en motorcykelolycka, rapporterar bland annat den brittiska tabloiden The Mirror.

Annons

Föll av i hög hastighet

Enligt The Mirror ska Burak Can Tas slängts av från sin motorcykel i hög hastighet i Adana, i Turkiet. Han fördes till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda.

Det meddelade Yaren Kara på sin Instagram. I ett inlägg beskriver hon sin hjärtskärande sorg:

– Jag är verkligen tacksam för varje dag som jag fick tillbringa med dig, min älskade. Jag kommer att sakna dig så mycket, säger hon bland annat i det längre meddelandet.

FOTO: INSTAGRAM

Annons