livet med barn

22-barnsmammans lyxresor – 18 resor på 20 månader: ”Luta oss tillbaka”

Sue och Neol Raddford.

FOTO: INSTAGRAM
Sue och Noel Raddford har minst sagt legat i.
Ihop har de nämligen 22 stycken barn, vilket gör de till en av Storbritanniens största familjer.
Nu visar familjen sin lyxsemestrar med barnen – på 20 månader har de gjort hela 18 resor.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

3-årige Lyla bryter ihop under filmen "Lilo och Stitch"
0:34

Efter reklamen: 3-årige Lyla bryter ihop under filmen "Lilo och Stitch"

(0:34)

Slå på ljud

Sue, 48, och Noel Radford, 52, imponerar minst sagt. Ihop har paret nämligen 22 stycken barn. Den äldsta är 34 och den yngsta tre år gammal.

Men de imponerar på fler områden. För under de senaste två åren har dokusåpa-familjen levt ett riktigt jetset-liv. För under 20 månader har familjen hunnit avverka hela 18 semestrar runt omkring i världen.

Inte illa!

Familjen, som har ett eget program i Storbritannien på Channel 5, är ett av landets största. I familjen finns inga mindre än:

Chris, 34, Sophie, 29, Chloe, 28, Jack, 26, Daniel, 24, Luke, 23, Millie, 22, Katie, 21, James, 20, Ellie, 18, Aimee, 17, Josh, 16, Max, 14, Tillie, 13, Oscar, 12, Casper, 11, Hallie, 8, Phoebe, 7, Archie, 6, Bonnie, 5, och Heidie, 3.

Parets 17:e barn, Alife, var dödfött.

22 barn har inte hindrat paret

Man får minst sagt säga att det måste varit ett litet projekt att resa med alla dessa barn, något de flesta småbarnsföräldrar kan tänka sig. Men det har inte hindrat den brittiska familjen att resa världen runt.

Allt från Florida, New York, Maldiverna, Frankrike, tre resor till Disney World, Legoland och till och med Lappland har avverkats de sedan 2021. En handfull resor inom Storbritannien har också hunnits med.

Sicken lyx!

Om resandet skulle vara jobbigt, så är det inget som familjen avslöjar. Tvärtom har resandet fått paret att uppskatta livet med barn.

Resan har fått paret på andra tankar

På frågan om de vill ha ytterligare barn så svarar Sue och Noel:

– Nej, definitivt inte, har Sue berättat. Nolan har också bekräftat detta.

En anledning till storfamiljenn sagt barnstopp är just resandet.

– När vi var på semester i april, så satt vi i varsinn solstol. Vi såg på vår barn som lekte och tänkte… med ett till barn hade inte detta gått, säger 22-barnsmamman.

– Jag tänkte bara, jag älskar att inte att ha... Jag menar.

– Vi älskar våra barn, missförstå mig rätt.

– Jag känner bara för oss, vi har fått våra barn. Nu vill vi bara luta oss tillbaka, se dem bli äldre och vi vill bli morföräldrar, berättar Sue Radford.

Paret äger en 10-rummare i Morecambe, Lancashire. Deras tv-serie hade premiär 2021 och gick under namnet 22 Kids and Counting”.

FOTO: SKÄRMDUMP

FRÅN FÖRSTASIDAN