Sue Radford slår tillbaka mot kritiken – efter goda gärningen

Sue Radford

22-barnsmamman Sue Radford får ofta hård kritik på sociala medier.
Nu är hon rädd att det ska hända igen – trots den goda gärningen.
”Jag blir dömd om jag lägger upp, jag blir dömd om jag inte lägger upp”, skriver hon.

Storbritanniens största familj har det inte lätt. Noel Radford, 50, och Sue Radford, 46, må leva ett lyxliv med sina 22 barn, men på sociala medier är kommentarerna allt annat än lyxiga.

Familjen får ofta hård kritik för hur de lever sitt liv. De gör ingen hemlighet av sin goda ekonomi och det sticker i folks ögon. Nyligen avslöjade Sue Radford att hon spenderat hela 9 700 kronor styck på ett gäng madrasser till döttrarnas rum.

Vissa tyckte det var ett oerhört slösande, snudd på skamlöst, och flera kritiker tyckte att det hade blivit dags för Sue att reflektera över sin bakgrund och tänka på alla hemlösa som inte har råd med madrasser.

Tvingades försvara beteende: ”Extremt hårt”

Som så många gånger förr fick Sue Radford möta kritikerna och förklara det som många tyckte var ett slösaktigt beteende.

”Jag har jobbat extremt hårt för att komma dit vi är i dag. Jag tror folk glömmer bort att vi inte bara har vårt bageri, vi har också jobbat hårt med vårt mediabolag och filmat för vårt nya program precis som många andra ”influencers”. Jag hatar det ordet men de flesta andra Youtubers driver inte ett framgångsrikt företag samtidigt.

Nu är 22-barnsmamman orolig att hon ska få kritik för sitt beteende igen. På Instagram visar hon en bil som hon fyllt med julklappar. Julklapparna ska hon köra till frälsningsarmén och ge till barn som är mindre lyckligt lottade än hennes 22.

FULLT ÖS! Landets största familj med 22 barn – så lever de

Mammans rädsla för kritik: ”Jag blir dömd”

Sue Radford skriver att hon räknar med att folk kommer ha åsikter om hennes resa till frälsningsarmén, men betonar samtidigt att det är värt besväret. Barnen är viktigare än kritikerna.

”Jag blir dömd om jag lägger upp, jag blir dömd om jag inte lägger upp – men hej och hå, här kör vi”, skriver Sue Radford och fortsätter med att beskriva varför hon kör.

”Jag lägger upp det här för att folk ska veta att det är sista dagen att skänka leksaker till frälsningsarmén. Det finns så många barn som kommer bli så glada av alla julklappar som skänks bort över julen”, skriver den givmilda mamman.

Sue försvaras efter välgörenhetsbeslutet

Av kommentarerna att döma verkar det enbart vara positiva hurrarop över Sue Radfords givmildhet, något som hon med all säkerhet uppskattar.

”Människor som kritiserar andra för att de ger till välgörenhet borde ta sig en rejäl titt i spegeln... OCH hålla sig borta från internet!” skriver en person.

”Varför skulle någon ha problem med det här?” skriver en annan.

Sue och Noel Radford kommer att tillbringa julen med sina 22 barn och sju barnbarn. Sue har tidigare sagt att hon har en julklappsbudget till barnen på 60 000 kronor. Hon har även avslöjat att hon är en fena på att slå in julklappar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Kritik mot lyxiga 22-barnsmamman efter köpet till barnen

LÄS OCKSÅ: Familjen Radford har 22 barn – barnens oväntade avslöjande

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!