22-åringen la 300 000 på galna utseendet – nu är alla rädda för henne

Har lagt över 300 000 kronor på sitt utseende.

Kierstyn Milligan har spenderat omkring 300 000 kronor för att skapa sitt minst sagt speciella utseende.
Men efter alla tatueringar, piercingar och bröstimplantat är 22-åringen äntligen nöjd med sitt utseende.
503 Service Unavailable

Kierstyn Milligan, 22, har lagt närmare 300 000 kronor på sitt utseende. Pengarna har gett effekt och 22-åringen har ett minst sagt egendomligt utseende. Men i dag är Kierstyn Milligan äntligen nöjd med sitt utseende – även om många blir skrämda av henne, berättar hon för The Mirror.

22-åringen driver i dag ett OnlyFans-konto, som hon tjänar stora summor på, enligt The Mirror. Kierstyn Milligan har genomgått flertalet av förhållandevis extrema kroppsmodifieringar. Utöver ansiktstatuering och piercingar på väl valda platser – har Kierstyn Milligan tatuerat ögongloberna svarta, samt filat ner gaddarna till huggtänder.

Influencer döms till fängelse – tog avklädd bild med sjuårig son

Är lycklig – på grund av sitt utseende

Men alla är inte förtjusta i 22-åringens utseendeförändring. En god vän till henne påpekade att hon var ”vackrare förr”. Men i dag är Kierstyn lycklig – något hon finner än mer viktigt än sitt utseende.

– Med tanke på hur jag såg ut innan, så är jag i dag så hemskt mycket lyckligare, berättar Kierstyn för The Mirror.

– Innan hade jag noll självkänsla. Jag visste knappt vem jag var. I dag är det tvärtom. Jag älskar mig själv och har ett starkt självförtroende, säger 22-åringen.

Kiestyen, som är från Houston i den amerikanska delstaten Texas blev intresserad av kroppsmodifieringar redan när hon var 14 år gammal. Vid samma ålder skaffade hon också sin första tatuering.

”Du måste haft en riktigt kass barndom”

– När folk ser mina ögon så stirrar de ofta förskräckta. Andra ger mig äcklade blickar, säger hon. Men allra värst är hatet på internet av anonyma människor.

– Folk på internet älskar verkligen att säga saker som ”du ser ut som en demon” , ”du var vackrare innan”, eller ”du måste haft en riktigt kass barndom”.

Kiestyen innan alla kroppsmodifieringar. Hon gjorde sin första tatuering 14 år gammal.

Foto: PRIVAT

– Men jag träffar också på väldigt snälla människor. De som älskar vad jag gör och vill ta bilder med mig ute på stan.

Utöver alla tatueringar har Kiestyen spenderat cirka 130 000 konor på att slipa till huggtänder, bröstimplantat och piercingar.

– Mina vänner och familj blev inte speciellt förvånade över mina kroppsmodifieringar. Men de blev faktiskt ganska chockade när jag tatuerade mina ögonglober, säger 22-åringen.

Ögonen tatuerade hon tidigare i år.

19-åriga idrottstalangen död – vännen Isaks svåra sorg


”Jag har aldrig passat in”

Hon tänker inte sluta att tatuera sig, åtminstone inte nu. Bara under 2020 skaffade hon ytterligare fyra tatueringar, varav en i ansiktet

– Det är nog min favorit. Jag har en fjäril tatuerad i ansiktet. Jag gillar den, eftersom en ansiktstatuering är så himla vågat.

– Jag har aldrig passat in. Jag har alltid varit en udda fågel, säger Kiestyen till The Mirror.

LÄS OCKSÅ: Nordkorea FÖRBJUDER dekadenta plagg och frisyrer

LÄS OCKSÅ: Ilska mot mamman Marisa Carpineta – piercade 6 månader gammal bebis

Foto: INSTAGRAM/PRIVAT

SENASTE NYTT!