extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

22-åringen är allergisk mot sin pojkvän – får röda utslag när de ses

04 jul, 2023 
https://image.hant.se/daniel-byline-2.jpg.jpg?imageId=8773938&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Daniel Sörensen
22-åriga Virginia är allergisk mot sin pojkvän – får röda utslag när de ses.
Så fort Virginia, 22, hänger med sin pojkvän Steve får hon en allerisk chock.
– Det är någonting med honom som får mig att reagera så, säger hon enligt The New York Post.
Nättrollen tolkar det som ett tecken på att han är otrogen mot henne.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Överraskar pojkvännen utan tandställning – blir helt galen
Överraskar pojkvännen utan tandställning – blir helt galen

Virginia Nault, 22, från Massachusetts, USA, lider av en märklig åkomma. Hon är nämligen allergisk mot sin pojkvän och hennes hud blir full av röda utslag så fort de är tillsammans.

I december 2022 började hon träffa en kille som heter Steve Johnson, som hon fick kontakt med via dejtingappen Bumble. Allting kändes riktigt bra mellan dem till dess att Virginia kom på att hon alltid fick en allergisk reaktion varje gång de hade träffats.

– Mina ögon började klia och rinna, säger hon enligt The New York Post.

Virginia Nault, 22.
Virginia Nault, 22.

Blev helt röd varje gång de sågs

Hon trodde först att det bara var en säsongsbetonad allergi. Hon hade även lidit av eksem och andra hudåkommor tidigare i livet. Men hon kunde inte ana att det fanns ett samband mellan hennes hudutslag och dejterna med Steve. Hur kunde det komma sig att hon blev helt röd varje gång hon var i hans lägenhet i Boston?

Annons

Efter sex månader ”lade hon till slut ihop två och två”.

– Vi upptäckte att jag fick riktigt hemska utslag veckan efter att jag hade varit hos honom i några dagar. Jag mådde riktigt dåligt i ett par dagar, säger hon.

Hennes allmäntillstånd blev helt enkelt sämre varje gång hon var tillsammans med sin pojkvän – hon misstänkte att det berodde på någonting i luften i hans lägenhet, alternativt någon kroppsvårdsprodukt eller något annat som han hade på sig.

– Jag är allergisk mot honom, säger hon.

Röda och rinnande ögon hör till vanligheterna för Virginia.
Röda och rinnande ögon hör till vanligheterna för Virginia.
Så här ser hon oftast ut efter att hon träffat sin pojkvän Steve.
Så här ser hon oftast ut efter att hon träffat sin pojkvän Steve.

Den oroliga pojkvännen har bytt ut tvättmedlet, sköljmedlet, toalettprodukterna och sin parfym i lägenheten. Ändå fortsätter Virginias bekymmer. Hon har gått till två allergiexperter, en dermatolog och en ögonläkare för att komma till botten med sina bekymmer. Men ingenting hjälper.

Annons

Nättrollen tror att Steve är otrogen

Det har gått så långt att folk på nätet, så kallade hatare och nättroll, har knåpat ihop en teori om att hennes besvär beror på att hennes kille är otrogen.

Raring, det är kanske ett tecken”, skriver en följare på sociala medier.

Din kropp ljuger inte för dig tjejen, jag är ledsen”, skriver en annan.

Själv tror hon inte ett smack på de påhittade teorierna.

Virginia och Steve.
Virginia och Steve.

– När människor säger att min kille är otrogen så måste man bara garva. De känner inte mig över huvud taget, inte honom heller och de vet ingenting om vårt förhållande, säger hon och fortsätter:

– Om han hade varit otrogen hade jag fått reda på det, eftersom jag är hos honom så mycket. Jag tänker inte någonting på det.

Annons

Just nu försöker Virginia testa sig ännu mer för att se exakt vad det är hon är allergisk mot, om det är någonting hemma hos pojkvännen eller om det har någonting med Steve själv att göra.

Fram till dess umgås de så mycket de kan utomhus eller på offentliga platser, inte hemma hos honom.

FOTO: Privat

Annons