22-åring blev galen på flygresan – bands fast med silvertejp

En 22-årig flygplanspassagerare betedde sig så dåligt under en resa att kabinpersonalen tvingades binda fast honom med silvertejp.
Maxwell Wilkinson Berry, 22, misstänks nu för att sexuellt trakasserat två flygvärdinnor – men nu stängs flygvärdinnorna av från jobbet.
I en viral video kan man se 22-åringens vredesutbrott.
– Mina föräldrar är fan värda 2 miljoner dollar, för i helvete, kan man höra 22-åringen skrika från sin ekonomistol.

22-årige Maxwell Wilkinson Berryman fick ett raseriutbrott under en flygresa mellan Philadelphia och Miami, i USA. Allting fångades på film, som sedan har gått viral. Mannen misstänks får åtminstone tre brott, efter att han sexuellt trakasserat två flygvärdinnor och misshandlat en tredje.

Händelsen utspelade sig på ett av Frontier Airlines flyg, den 31 juli. Passageraren, som identifierats som 22-åriga Maxwell Wilkinson Berryman, misstänks för att ha sexuellt trakasserat flygvärdinnor – för att sedan få ett raseriutbrott som fångades på film. Kabinpersonalen tvingades efter att 22-åringen uppvisat våldsamma tendenser mot en manlig flygvärd binda fast honom med silvertejp vid sin stol. Anledningen till detta ska ha varit för allas säkerhet ombord på flyget.

Fick raseriutbrott – tvingades att bindas fast

22-åringen som fångades på film skräddade inte med orden. Under ett raseriutbrott skriker han att hans föräldrar är miljonärer.

– Mina föräldrar är fan värda 2 miljoner dollar, för i helvete, skriker den 22-åriga Maxwell Wilkinson Berry. På filmen kan man se honom fortsätta svära åt kabinpersonal och andra passagerare.

22-åringen förklarar även att hans morfar är åklagare. Andra passagerare skrattar åt den upprörda Maxwell Wilkinson Berry. En manlig flygvärd ber honom att lugna sig, men det slutar i våldsamheter. Flygvärden tillkallar annan personal och tillsammans lyckas de binda fast den 22-åriga påstådda miljonärssonen.

22-åringen: ”Många skrattade och förlöjligade mig”

I en annan film syns hur Maxwell Wilkinson Berry binds fast med silvertejp av kabinpersonalen. I bakgrunden kan man fortfarande hör hur passagerna på flyget skrattar åt den upprörda 22-åringen.

En video, som lades upp på Twitter av ABC-reporten Sam Sweeney har blivit viral. Videon har fått 9,7 miljoner visningar – och över 40 000 delningar. I videon Maxwell Wilkinson Berry höras skrika att han behandlas som ett boskapsdjur. 22-åringen har även kommenterat videon själv på Twitter. Han beskriver upplevelsen som en av de värsta i sitt liv.

”Detta kommer för alltid att vara den mest inhumana upplevelsen i hela mitt liv", skrev Berry.

I tweeten menar 22-åringen att han blev illa behandlad av personalen.

”Många skrattade och förlöjligade mig när jag blev illa behandlad av personal på ett PROFESSIONELLT flygbolag."

I en annan video kan man se 22-åringen vara bunden – och gapa för sitt liv. Han har tejp som täcker en tredjedel för sin mun, men det stoppar inte den unge mannen från att dela med sig av sina åsikter. I flygplansfönstret syns ljus från en stad, när planet håller på att gå ner för landning. Maxwell Wilkinson Berry kan ses skrika och våldsamt försöka ta sig loss från sin fasthållna position. Men hans skrik om hjälp och klagomål möts endast med skratt från de andra passagerarna.

22-åringen påpekade att hans föräldrar är värde två miljoner dollar, samt att hans morfar är åklagare.

Enligt mediauppgifter: Hade druckit alkohol

Polisen i Miami har upprättat tre separata misstankar om brott mot den unga mannen. The Miami Herald rapporterar att 22-åringen hade druckit alkohol under flygfärden.

I CHOCK 12-åring födde 24-årige pojkvännens barn

Under resans gång ska Berry ha spillt dryck på sin tröja, vilket gjorde att den unga mannen gick till flygplanets badrum. När 22-åringen återkom till sin plats saknade han helt kläder på överkroppen, vilket gjorde att kabinpersonalen fick hjälpa honom hitta sitt handbagage med extrakläder, enligt tidningen.

Under 15 minuter ska den unge mannen ha vandrat upp och ner längs med flygplanets gång. Under sin promenad i luften ska 22-åringen ha tafsat på en av flygvärdinnornas bröst, skriver tidningen. 22-åringen greps så fort planet landade i den amerikanska kuststaden Miami.

Kabinpersonalen på flyget har stängts av från sina tjänster. Flygbolaget Frontier menar att inte rätt procedurer användes när de höll fast 22-åringen. Men flygvärdinnornas fackförening, Association of Flight Attendants, menar att rätt metoder användes. Ordföranden för fackföreningen Sara Nelson menar att flygbolaget istället borde stötta sin personal.

"Flygvärdinnor har mött ett anfall av störningar på våra flygningar i år. Situationen på Frontier i helgen är ett av de värsta exemplen", stod det i uttalandet från fackföreningen.

"En berusad och irriterad passagerare misshandlade verbalt, fysiskt och sexuellt flera besättningsmedlemmar. När han vägrade att följa efter flera försök att avskalas tvingades besättningen att hålla passageraren kvar med de verktyg som fanns tillgängliga ombord."

22-åringen misstänks ha sexuellt trakasserat flygvärdinnor under resan.

Flygbolaget har stängt av personalen under utredningen. Kabinpersonalen på flyget som band fast 22-åringen får däremot behålla sin lön.

LÄS OCKSÅ: Guldmedaljör limmade fast sig på flygplanets tak: ”Spektakulärt”

LÄS OCKSÅ: Kvinnan tappar det på flyget – tejpas fast med silvertejp

Foto: TWITTER

Senaste nytt