22-åriga mamman förlorade sitt barn i bilolyckan: ”Chock”

Georgia Wood, 22.

Foto: SWNS
22-åriga mamman förlorade sitt barn i en horribel bilolycka.
Nu berättar hon om sorgen:
– Jag är fortfarande i chock, säger Georgia Wood till The Sun.

Georgia Wood, 22, förlorade sitt barn i magen efter en våldsam bilolycka. Nu berättar hon om sorgen och om hur hon måste vara stark för sitt andra barn.

Olyckan inträffade när 22-åringen var på bilträff med sina vänner Chloe Boddy och Connor Richards i ett industriområde i brittiska Lincolnshire den 24 september. Tio andra skadades också i olyckan.

En röd bil krockade med publiken – allt blev svart

Georgia, som är från det brittiska samhället Rotherham, var sex veckor in i graviditeten när olyckan inträffade, rapporterar The Sun. En röd bil, av märket och modell Ford Fiesta kraschade rakt in i publiken som hade samlats.

– Allt är en dimma. Men folk har berättat för mig vad som hände. Vad jag fått berättat för mig är att vi står vid bilträffen. Det började med att alla gick runt och tittade på bilar, men sen omvandlades det snart till tävlingar, säger mamman och fortsätter:

– Bilarna körde snabbt fram och tillbaka framför oss. En vänlig man hjälpte oss efter olyckan inträffade och berättade att en bil hade kört in i en annan och sedan flugit rakt in i oss. Men jag minns inte själva olyckan, berättar Georgia.

”Jag är fortfarande i chock”

För lokal media berättar Georiga om det stora traumat efter olyckan.

– Jag förlorade mitt barn i olyckan. Jag fick dessutom en hjärnblödning och ett enorm sår i bakhuvudet. Mina knän är också helt förstörda. Och jag har blåmärken överallt. Men just nu är jag bara glad att jag lever. Jag har ett litet barn hemma och det kunde slutat betydligt värre, berättar 22-åringen.

– Men jag är fortfarande i chock. Det kommer ta tid innan jag förstår allt som hänt, säger Georiga.

Foto: SWNS

FRÅN FÖRSTASIDAN