22-åriga Alexis virala XXL-tvillingar – storleken chockar följarna

En petit mamma lämnar sina följare i chock – efter att hon visat upp sina två kraftpaket till tvillingar.
”Om de stod upp, skulle de vara längre än dig”, menar en förbluffad följare.

Alexis LaRue, 22, förbluffade sina följare när hon visade upp ett videoklipp på sina tvillingar. Systrarna Camila och Elena är sju månader gamla. Men bara på ett par månader har de tredubblat sin vikt från födseln.

22-åringens klipp blev snabbt viralt. För The Mirror berättar den unga mamman om reaktionerna på klippet hon lagt upp – som framkallat både chock, förundran och ibland rena elakheter hos hennes följare.

Camila och Elena väger i dag 9,5 kilo vardera. Hela tre gånger så mycket som när de föddes för sju månader sedan.

Foto: TIKTOK

Anledningen till de förbluffade följarna är storleken på hennes tvillingar. Alexis LaRue, som själv är ganska petit till storleken, anklagas för att gett sina barn för mycket mat. Något som enligt följarna skulle ha bidragit tvillingarnas ordentliga storlek.

Tvillingsystrarna vägde 9,5 kilo

Tvillingsystrarna väger nämligen hela 9,5 kilo vardera, något som blev ett hett ämne för diskussion i kommentarsfältet.

Alexis LaRue, som är från Minneapolis–Saint Paul, i den amerikanska delstaten Minnesota, förklarar att hon la upp klippet för att bevis systrarnas otroliga storlek. Innan hon blev gravid vägde hon 49 kilo, men vecka 38 i graviditeten hade hon nästan dubblat sin egen kroppsvikt och vägde 82 kilo.

KRAMGO Bebisen räddades av sin tre gånger så stora tvilling

Förlossningen skedde i mars, 2021. Tvillingsystrarna föddes strax innan klockan tio på morgonen. De två små liven vägde då uppåt tre kilo vardera. Vilket är tungt för tvillingar. Efter sju månader har de tripplat sin storlek och väger 9,5 kilo vardera.

@themejiafamilyofficial

#greenscreenvideo Don’t ask why i’m still up & i know this trend is old but i had to 😁

♬ This to this - <3

Är förtjusta i att pröva ny mat: ”De stirrar på mig”

För The Mirror berättar Alexis LaRue, 22, att hennes små tungviktare är förtjusta i att pröva ny mat.

– De älskar verkligen att pröva ny mat. När jag äter något, så stirrar de alltid på mig tills jag erbjuder dem en tugga, säger Alexis LaRue till The Mirror.

Alexis LaRue var 21 år gammal när hon upptäckte att hon var gravid, tillsammans med sin fästman Leo Meija, 23. De var överlyckliga efter upptäckten.

– Ett av mina livsmål var att bli mamma. Så jag blev otroligt glad när vi fick nyheten, berättar hon.

– Jag var endast i sjätte veckan när jag gjorde mitt första ultraljud. Då såg jag två små säckar på skärmen. Ingen av oss har haft några tvillingar tidigare i familjen, så det kom som en chock, berättar hon vidare.

Många menar att Alexis LaRues små pjäser till tvillingar måste vara äldre än hon påstår.

Flera skeptiska: ”Det där måsta vara åttaåringar”

I dag är hon en hemmafru. Hon berättar att hon förväntade sig små barn, eftersom det är ganska normalt när man få tvillingar.

– Jag hade redan köpt små bebiskläder till tvillingarna. Jag trodde verkligen de skulle vara mindre än vanligt.

– Men efter förlossningen så vägde gemensamt nästan 6 kilo. De kom i normal storlek, vilket är ovanligt för tvillingar, och har bara vuxit sedan dess.

När Alexis LaRue ville skildra sina barns storlek på TikTok hade hon inte förväntat sig responsen. Hennes klipp blev snabbt viralt – och fick många chockade kommentarer.

No embed code for tiktok https://www.tiktok.com/@themejiafamily_/video/7016785230505774342?_d=secCgYIASAHKAESPgo8ahEKy%2BlO4FDJ0qJbMRXuQmHmQzKIwpjtKyEXOlPYq6oJbvTMKhlduzu2UnLgXyABBujiKcFlFsmVRaOZGgA%3D&checksum=dbaf623070c88c91dcac4e198636be9f2f30c9816f8ae56c7cfc16b852eb897b&language=en&preview_pb=0&sec_user_id=MS4wLjABAAAAG_YDlr-jGab4AT-X4zs66YwmdusqdXKtTOlRTzdBSAaURSq7AAygKH-z9Xa68d8V&share_app_id=1233&share_item_id=7014194468848946438&share_link_id=172DDAA0-D651-4A87-8E33-81E979FD2269&source=h5_m×tamp=1633417840&tt_from=copy&u_code=dc10ic298g0kc7&user_id=6816434376793916422&utm_campaign=client_share&utm_medium=ios&utm_source=copy&_r=1&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

”Det där måsta vara åttaåringar”, skriver en person.

En annan skrev att Alexis LaRues tvillingdöttrar är större än henne själv.

”Om de stod upp, skulle de vara längre än dig”, menar annan en förbluffad följare.

Andra kommenterade att Alexis LaRue måste ha redigerat sina videos, eller använt filter som gör att de större ut. För The Mirror berättar Alexis LaRue att det helt enkelt är en kombination av en synvilla – och att barnen är stora.

– I vissa fotovinklar så ser de lite större ut än vad de egentligen gör. Sen är jag ganska liten.

– Men enbart för ett litet tag sedan så mätte jag barnen i en video, säger Alexis LaRue till den brittiska tidningen.

LÄS OCKSÅ: Mamman Idalis bryter kontakten med svärmor efter oförlåtliga orden

LÄS OCKSÅ: Samantha Hartsoe viral på Tiktok efter otäcka upptäckten i badrummet

Foto: TIKTOK

SENASTE NYTT!