21-åringen är förälder till 15-åringen: ”Tar mig aldrig seriöst”

Hunter och Gracie

21-åriga Hunter tog över vårdnaden av styvsystern Gracie.
Beslutet har fått stor uppståndelse på Tiktok – och klippen setts miljontals gånger.
”Varken föräldrarna eller personalen på hennes high school kommer ta mig seriöst”, skriver hon i ett klipp.

Hunter, 21, var på jakt efter en penna. Sen kritade hon på förmyndarskapet som säkerställde att hon fick vårdnaden över sin tonåriga styvsyster Gracie. I dag lever de tillsammans och Hunter berättar gärna om mammalivet på Tiktok.

Där framkommer det att vardagen inte är helt lätt. Sittandes i en bil, på väg till ”styvsysterdotterns” skola, dokumenterar hon om känslorna, rädslan för vad folk ska tycka, tänka och reagera.

”Det här är jag som kör och inser att jag är en 21-åring med en 15-åring. Varken föräldrarna eller personalen på hennes high school kommer ta mig seriöst. Jag kan redan nu se hur folk frågar mig vilken klass jag går i när jag går på hennes evenemang. Hur ska jag kunna lära henne köra bil när jag själv knappt kan köra nedför gatan”, skriver Hunter i ett Tiktok-klipp.

Därför tog Hunter över vårdnaden

Flera av Hunters Tiktok-klipp har blivit virala. Det mest sedda har hela 8,1 miljoner visningar, följt av klipp på 3,8 och 2,1 miljoner visningar.

Många är också nyfikna på hur det egentligen gått till, hur det kommer sig att Hunter numer är mamma till en 15-åring, hur det går med läxorna och hur det var att bli gravid som 6-åring.

Frågorna är många, Hunters svar flera och hon har i otaliga inlägg tålmodigt förklarat hur allt ligger till, att hon bestämde sig för att bli styvsysterns förmyndare efter att båda hennes föräldrar dött.

– Det enkla svaret på den frågan är att jag inte alls fick barn när jag var sex. Jag skrev nyligen på förmyndarskapet eftersom vår pappa gick bort 2015 och hennes mamma dog för bara några månader sedan, säger Hunter i ett Tiktok-klipp.

FULLT UPP Hade varit gift 3 gånger och fött 4 barn som 24-åring

”Det är hundra procent lagligt”

Hunter skriver att hon pluggar heltid på college och även har ett heltidsjobb, men att hon alltid ser till att Gracies behov kommer i första hand.

– Jag är glad att hon lever med mig och att hon är trygg. En annan fråga jag brukar få är om det är lagligt – och ja, det är hundra procent lagligt. Jag ansökte om förmyndarskap i North Carolina som 21-åring och beviljades av domstolen.

Den nyblivna mamman tycker att folk har mycket fördomar om föräldraskapet och hon upplever att många tittar snett på henne. Även om det självklart finns vissa prövningar att vara mamma till en 15-åring, så upplever ändå Hunter att hon och Gracie har en fin relation.

@hunterenelson

Reply to @haleyymontoya CONGRATS #fyp

♬ original sound - Hunter

Hyllas på Tiktok: ”Fantastiskt”

Hon får även mycket stöd i kommentarsfältet på Tiktok. Många tycker att hon är en förebild.

”Det du gör för din syster är fantastiskt och jag har bara respekt för dig”, skriver en person, enligt The Sun.

”Vilken fantastisk sak att göra. Ni kommer ha ett speciellt band för all framtid”, skriver en annan.

@hunterenelson

Reply to @kyleepaige20 She actually is the best 15 year old i know 💜🧡

♬ original sound - Hunter

LÄS OCKSÅ: 27-åriga Caitlin röker marijuana nära barnen: ”Blir en bättre mamma”

LÄS OCKSÅ: Han gav sina anställda skyhög minimilön – då slog företaget alla rekord

Foto: Tiktok

Senaste nytt