20-åringen var med i tragisk olycka – förlorade hela sin nederdel

Loren Schauers och Sabia Reiche

Loren Schauers höll på att reparera en bro.
Då blev han av med halva kroppen i en fruktansvärd olycka.
– Jag var vid medvetande under hela händelseförloppet, säger han.
0:39

Efter reklamen: Föddes med ryggbråck – rullstolen som förändrade hans liv

(0:39)

Slå på ljud

Byggarbetaren Loren Schauers, 20, från Montana var mitte upp i arbetet med en bro när den fasansfulla olyckan inträffade. Bron var inte stark nog att stå emot gaffeltrucken som han rattade och gick sönder.

Loren föll 15 meter och krossades av den fyra ton stora gaffeltrucken. Ena armen förstördes och hela nederdelen av kroppen klämdes sönder. Det fanns bara ett sätt att rädda hans liv och Loren fick amputera både armen och kroppsdelarna under midjan.

– Jag var vid medvetande under hela händelseförloppet och minns när gaffeltrucken föll över mig och krossade min kropp, säger Loren Schauers till The Daily Star.

Loren Schauers

Loren Schauers tvingades amputera halva kroppen efter tragiska olyckan.

Loren Schauers / SWNS

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Olyckan förkortade hans liv

Läkarna var övertygade om att Loren inte skulle klara sig och han vårdades på sjukhus i flera månader. Mot alla odds kunde han dock i sinom tid skrivas ut och lämna sjukhuset med livet i behåll.

I dag har det gått två år sedan den fruktansvärda olyckan. Tillsammans med sin fru Sabia Reiche, 23, driver han en youtubekanal där han berättar om det nya livet. Olyckan har påverkat hans livslängd, men han vet inte hur många år han har kvar.

– Inget är hugget i sten. Snittet ligger på cirka elva år. Den som har rekordet har levt i 24. Men samtidigt har ingen varit i samma situation som Loren. Vi hoppas att han i alla fall har 40 år kvar, sa Sabia Reiche på kanalen.

Loren Schauers och Sabia Reiche

Loren Schauers och Sabia Reiche.

Loren Schauers / SWNS
Barnen skulle hjälpa dementa grannen – då gick djuret till attack

Tvingas svara på sexfrågor: ”Respektlöst”

Eftersom hela nedredelen krossades har Loren ingen penis kvar. Paret säger att de ofta får frågor om hur de har sex eller är intima med varandra. I en frågestund på Youtube ilsknade de till rejält och kallade frågorna för opassande.

– Det är en väldigt privat fråga som vi aldrig kommer svara på. Det är väldigt respektlöst och du skulle aldrig fråga en främling på gatan om deras sexliv. Bara för att en person liv ser annorlunda ut betyder det inte att du har rätt att fråga, sa Sabia.

Loren Schauers

Läkarna beskriver Loren Schauers som ett mirakel och att han inte borde vara vid liv.

Loren Schauers / SWNS

Foto: SWNS

SENASTE NYTT!