TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

20-åriga mamman död efter hjärtlösa dådet – vännens starka ord

14 sep, 2021 
Mamman Annalysa Marie Biondolillo-Rodriguez hade endast hunnit fylla 20 år när hon förra tisdagen sköts till döds.
Nu berättar hennes vän Haley Butts om den tunga sorgen efter dödsbeskedet.
”Hon hade det finaste hjärtat, och lyste upp vartenda rum hon klev in i”, skriver hon på GoFoundMe-sidan som startats till minne av hennes vän.
Annons
Mamman räddar sin 5-åring från kidnappning på öppen gata – se klippetBrand logo
Mamman räddar sin 5-åring från kidnappning på öppen gata – se klippet

Den 20-åriga mamman Annalysa Marie Biondolillo-Rodriguez skulle precis ge sig ut i livet. Men tragiskt nog togs det ifrån henne. Förra tisdagen sköts den unga mamman till döds inne i en bostad i staden Westminster, USA. Även en 17-åring ska ha skadats i skjutningen.

Enligt tidningen People står nu den 19-åriga Charles Stephon Trapp Jr. åtalad för mordet.

Polisens avslöjande om gärningsmannen

Enligt polisen i Westminster sköts den 20-åriga mamman i bröstet. Hon dödförklarades direkt när polisen kom till platsen.

Den 17-åring som också skadades i skjutningen är ännu inte namngiven och personens tillstånd är fortfarande oklart.

Enligt People ska även en tredje person ha skadats men vägrat läkarvård.

Den 19-åriga gärningsmannen sitter nu häktad. Förutom mordet på Annalysa Marie Biondolillo-Rodriguez är han också anklagad för två försök till mord samt vapenbrott.

Polisen vet ännu inte vad som kan ha varit orsaken till skjutningen.

Annons

Vännens starka ord i sorgen

Den endast 20 år gamla Annalysa Marie Biondolillo-Rodriguez lämnar nu en enorm saknad och ett stort tomrum efter sig. Både vänner och familj är i sorg efter dödsbeskedet.

En av den unga mammans vänner har nu startat en GoFoundMe-sida för att samla in pengar till begravningskostnaden. På sidan berättar vännen Haley Butts om sin saknade vän.

Hon hade det finaste hjärtat, och lyste upp vartenda rum hon klev in i. Hon var en dotter, en syster, en mamma och en vän”, skriver hon.

Även en annan vän till 20-åringen, Jordan Butts, berättar enligt People om sorgen efter dödsbeskedet och att hon fortfarande inte har accepterat som som hänt.

Hon höll alltid på att färga sitt hår i olika färger varje vecka. Hon var min privata frisör, hon var den som klippte mig varje gång. Jag kommer ihåg att jag försökte klippa mitt hår själv en gång när vi bråkade lite. Jag ringde henne klockan 5 på morgonen och sa att jag skulle klippa mitt hår och då sa hon ´jag är på väg`”.

FOTO: GoFoundMe/WIXTRÖM PETER

Annons