extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

2-åringen försvann ut från huset – pappans fruktansvärda upptäckt i familjens pool

11 jul, 2023 
https://image.hant.se/BylineSimon_.png?imageId=9275156&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Simon Lundh
Francesco och Patrik Pioppim
Under några snabba sekunder var den hemska olyckan framme.
2-åringen ramlade ner i familjens pool.
Nu berättar pappan om den tragiska händelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Enorm krokodil fångas i familjens pool
Enorm krokodil fångas i familjens pool

Familjen Pioppi har drabbats av något som är en familjs värsta mardröm. Nämligen att ens barn ska råka ut för någon form av olycka. Det var just det som hände med familjens 2-årige son Francesco.

2-åringen hittades livlös i familjens pool

Francesco hittades livlös i familjens pool efter att ha smugit ut från deras hus i Sant'Antonio i Italien. Pojken tros ha fallit ner i poolen när han skulle ta upp en leksak som låg ute i vattnet. Samtidigt som lille Francesco föll ner i poolen pratade pappan Patrik med trädgårdsmästaren. Något som Patrik berättar för The Sun.

– Det måste ha hänt samtidigt som jag pratade med trädgårdsmästaren. Samtidigt berättar en granne vad den personen hörde under tiden.

– Jag hörde ett skrik och sen kom ambulansen till platsen, säger grannen.

Francesco upptäcktes senare livlös i poolen samtidigt som pappa Patrik tillsammans med en granne som arbetar som läkare kämpade med att rädda livet på pojken. Tyvärr avled 3-åringen kort efter att han flögs till det närliggande sjukhuset i Modena i Italien.

Annons

– Jag såg min son flyta. Jag dök för att hämta honom men det var för sent, säger Patrik.

Pappan Patriks stora sorg efter sonens tragiska död

Pappa Patrik har sedan den tragiska olyckan skrivit på sin sociala medier om händelsen.

”Jag vill minnas dig för alltid så här. Leende, glad och med en enorm lust att leva. Du kramade mig och höll mig hårt och berättade att du älskade mig så mycket. Jag skulle ha gett och gjort allt för dig min kärlek. Att förlora dig har fullständigt förstört mig. Jag saknar dig så mycket” , skriver han.

Människor runt om i den lilla byn som bara har 500 personer har enligt uppgifter lämnat blommor vid portarna vid familjens hus.

De italienska myndigheterna utreder nu dödsfallet med 2-årige Francesco och drunkningen.

FOTO: Newsflash

Annons