extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

2-åriga Marcus rymde från huset – polisens hemska upptäckt

11 okt, 2023 
När 2-åriga Marcus försvann från hemmet ringde mamman polisen.
Men den syn som mötte dem efter att de börjat leta skulle chocka alla.
– Det här är inte rättvist, säger pappan Anthony Hall enligt People.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Salming: ”Den jobbigaste tiden i mitt liv”
Bianca Salming: ”Den jobbigaste tiden i mitt liv”

Förra veckan fick polisen i Oregon, Ohio, in ett samtal om en 4-årig pojke som vandrade runt ensam utanför huset iklädd en blöja.

När de kom till platsen hittade de barnet inuti huset. Polisen pratade med 4-åringens mamma, som hade sovit när händelsen inträffade, och rådde henne att ha bättre uppsikt över sitt barn.

Men ungefär 45 minuter efter att de lämnat bostaden fick polisen ett samtal av mamman som berättade att hennes andra son, 2-åriga Marcus Hall, var försvunnen.

Polisens hemska upptäckt efter försvinnandet

Recept.se Nyhetsbrev

Polisen åkte direkt tillbaka till huset och började leta runt i området. Till slut lade de märket till grannens pool som inte var inhägnad på tomten bredvid.

Och då gjorde polisen den fruktansvärda upptäckten – lilla Marcus låg i poolen.

– En polis hoppade genast i poolen för att få upp barnet. Han lämnade snabbt över barnet till en annan polis som bar ut barnet till en väntande polisbil. Vår polis försökte utföra hjärt-lungräddning på 2-åringen medan en annan polis körde dem till St. Charles Hospital, som ligger cirka 1,6 km från barnets hem. Sjukhuspersonalen försökte rädda livet på barnet, men tyvärr överlevde han inte, säger polischefen Brandon H. Begin enligt People.

Annons

Pappan: ”Det här är inte rättvist”

Man misstänker att lilla Marcus dog av drunkning och händelsen är nu under utredning och åtal kan komma att väckas.

I en intervju med WTVG-TV berättar Marcus pappa, Anthony Hall, om den fruktansvärda händelsen som inträffade när han var på jobbet.

– Det här är inte rättvist.

Han beskriver lilla Marcus, som också kallades Mar Mar, som en ”tuff liten kille”. Anthony berättar också för polisen att sonen var: ”mycket energisk, han lärde sig snabbt. Han var mycket smart”.

FOTO: GoFundMe

Annons