18-åringen övergavs av pappan – hittade honom på Facebook

Caitlin och Bachir.

FOTO: SWNS
Caitlin, 18, tog till Facebook för att leta efter sin biologiska pappa – när hon hittat honom dök hon upp på hans jobb.
Fick 5 barn samtidigt – nu har de inte råd med blöjor
0:36

Efter reklamen: Fick 5 barn samtidigt – nu har de inte råd med blöjor

(0:36)

Slå på ljud

Caitlin McKinney, 18, växte upp i staden Derry på Nordirland med en ensamstående mamma. I Storbritannien är fenomenet inte ovanligt – hela 1 på 50 personer vet inte vem deras riktiga pappa är. Caitlin ville dock inte leva med ovissheten och tog till Facebook för att leta rätt på sin biologiska pappa. I dag är det två år sedan de träffades för första gången och de kunde inte vara lyckligare över att 18-åringen tog det första steget.

Caitlins pappa Bachir kommer ursprungligen från Marocko, men bor i dag i den brittiska staden Dover. När hans dotter först kontaktade honom via Facebook i januari 2020 blev han glad, men överraskad. Än mer överraskad blev han när hon dök upp på hans jobb, skriver tidningen Mirror.

Födelsedagsönskan blir sann

Caitlin, som är student på heltid, berättar för tidningen att hon drömt om att få träffa sin pappa.

– Varje födelsedag blåste jag ut ljusen på tårtan och det var min önskan. När vi först började prata blev jag så upprymd av tanken på att jag en dag skulle kunna ha en pappa i mitt liv, säger Caitlin till Mirror.

Caitlin och Bachir

Mellan Derry på Nordirland och Dover i England är det drygt 90 mil bilväg.

FOTO: SWNS

Pappan och dottern började höras vid på telefon och Caitlin fick lära sig allt om sin pappa, och indirekt om sig själv. Hon fick veta att hon hade två yngre syskon på pappans sida och ett tredje på väg.

"Jag bestämde mig för att överraska honom"

Hon var så ivrig att träffa honom, men det skulle dröja enda till augusti 2022 innan de träffades på riktigt. Hon tog med sig pojkvännen Leonardo McGlinchey, 21, till staden hennes pappa bor och arbetar i.

– Jag bestämde mig för att överraska honom och jag kunde inte bärga mig – jag såg honom där inne när jag gick förbi hans jobb och jag kunde inte tro mina ögon, berättar Caitlin.

När Bachir slutade sitt kaféjobb för dagen överraskades han av dottern utanför. Hon och pojkvännen tillbringade sedan en vecka i Dover för att umgås med pappa Bachir.

– Att träffa min pappa var helt underbart, han kunde inte tro det. Precis innan vi träffades sa jag om och om igen till min pojkvän, "det där är min pappa, det där är min pappa", förklarar hon.

Pappan och dottern har fortsatt att ses och de planerar att ses tillsammans med alla syskon också. Eventuellt kommer de även att resa till Marocko för att besöka släkten.

FOTO: SWNS

FRÅN FÖRSTASIDAN