Kayla, 18, födde enorma bebis – måste ha kläder för en treåring

När 18-åriga Kayla födde sin dotter vägde hon 3,3 kilo. En normalvikt för en nyfödd – men sen tog det sprutt.
Den 14 månaders gamla bebisen behöver nu kläder för en treåring.
– De är ganska rejäla på pappas sida, säger Kayla.

18-åriga Kayla, från USA, är inte speciellt stor. Så när hon blev gravid antog att hon att hennes dotter skulle ärva hennes proportioner. Men inget är så oförutsägbart som naturen.

När förlossningen skedde, 2020, vägde dottern något under genomsnittet för barn i Sverige – omkring 3,3 kilo. Men sen skulle något hända.

14 månader senare växte den lilla dottern väldigt mycket fortare än väntat. Trots att hon knappt är ett år gammal måste hon ha på sig kläder för treåringar.

”Var inte stor när jag var gravid”

I ett viralt TikTok-klipp berättar Kayla om situationen. Klippet har blivit viralt och setts av 9,7 miljoner människor. Nästan lika många tittare som medborgare i Sverige.

– Jag trodde mitt barn skulle vara lika liten som mig. Hon var verkligen inte stor när jag var gravid, säger Kayla i klippet.

18-åriga Kayla väger blygsamma 49 kilo och är 1,57 centimeter lång. Men hennes pojkvän och dotterns pappa är desto större.

– De är ganska rejäla på pappas sida, så hon brås nog på dem, säger hon i TikTok-videon.

Räddade lilla dotterns liv 5 gånger – mammans svåra beslut

Kayla blev viral på TikTok med sin jättebebis

Men när Kaylas historia blev viral började folk anklaga henne för att misshandla sitt barn. Många anklagade henne för att matat henne för mycket och att barnet är överviktig.

– Hon springer överallt. Sluta säg till mig vad jag ska göra, eller inte göra, svarar hon de hatiska kommentarerna i ett annat klipp.

No embed code for tiktok https://www.tiktok.com/@thatmomkayla/video/7025966140753120558?lang=en&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

En anonym användare påstod att läkare skulle anmäla barnet till socialen om hon träffade dem. Kayla svarar i kommentarsfältet att personen borde hålla tyst.

”Om du kollar på mina videos och tror att jag inte regelbundet besöker vården med mitt barn är du väldigt konstig. hon är bara en rejäl liten flicka.”

”Jag har också pratat med amningskonsulenter och de är alla överens om att hon mår bra. Hennes pappas familj är väldigt, väldigt rejäla.”

"Hon är helt klart matad och frisk – du kan sticka härifrån med den här skiten."

Försvaras av följarna

Andra i kommentarsfältet stöttar Kayla – och hennes rejäla dotter.

”Gumman, hon FÖDDE DIG”, skrev en person.

En annan tillade:

”Åh, så hon kommer att bli SUPERMODELLång. Vilken otroligt vacker bebis- och mammaduo”, skrev en annan.

”Hon är nästan halva din längd, jag älskar det”, skrev en tredje.

LÄS OCKSÅ: Hon vägde inte mer än ett äpple – så gick det för världens minsta bebis

LÄS OCKSÅ: Enorma bebischocken: ”Kom ut som en fullvuxen man”

Foto: TIKTOK

SENASTE NYTT!