livet med barn

17-åriga mamman födde jätterynkiga bebisen – så ser hon ut idag

Mamma Jazi och den rynkiga bebisen.

FOTO: Facebook

Jazi var bara 17 år när hon oväntat blev gravid.
Hon var redan rädd för att bli mamma och när vattnet gick alldeles för tidigt blev hon livrädd.
Allt gick bra, men dottern såg inte alls ut som mamman förväntat sig.

1-åriga Skylar är enorm – anklagas för att ge henne McDonalds
0:41

Efter reklamen: 1-åriga Skylar är enorm – anklagas för att ge henne McDonalds

(0:41)

Slå på ljud

17-åriga Jazi Kinsey var kanske inte riktigt redo att bli mamma. Faktumet att få ett litet barn att ta hand om skrämde henne och när vattnet gick redan i vecka 26 var hon långt ifrån beredd.

Förlossningen gick bra, men den unga mamman fick sig en rejäl chock när barnmorskorna räckte henne sitt nyfödda barn. Hon såg inte riktigt ut som Jazi hade tänkt sig.

Eftersom hon fötts drygt 14 veckor för tidigt var det inte allt som på den lilla flickans kropp som hängt med i utvecklingen – och en sak stack ut extra.

Huden i flickans ansikte såg ut att ha växt fortare än det lilla lilla ansiktet. Dottern hade ett överflöd av hud i ansiktet, vilket fick henne att bli alldeles rynkig. Trots att hon var nyfödd såg hon ut som en gammal gumma.

Mamman hyllar sin dotters 3-årsdag

På Facebook uppmärksammas nu mamman efter en viral video som visar den lilla flickans utveckling. Trots att förlossningen gick bra krävdes det mycket vård för att flickan skulle överleva. I videon syns flickan med tuber och slangar i ansiktet som håller henne vid liv.

Nu har dottern fyllt tre och har växt till sig. Hon har rimligt mycket hud i ansiktet och rynkorna är borta.

Dottern när hon vuxit upp.

Så här ser dottern ut idag.

FOTO: Facebook

Mamman hyllas av sina följare för den fina videon som fått över 130 000 gilla-markeringar. I ett inlägg skriver hon att hon inte hinner med att svara på alla fina meddelanden.

FOTO: Facebook

FRÅN FÖRSTASIDAN