15-barnsmamman Kelly har SEX barn som är 13 år gamla – vägrar berätta

Kelly

Mamma Kelly har 15 barn och sex som är lika gamla.
Hon är gärna öppen med familjelivet – men det är en fråga hon vägrar svara på.
– De är alla våra bebisar, säger hon i ett Tiktok-klipp.
De 6 värsta Tiktok-olyckorna någonsin
Slå på ljud

Kelly har lyckats med den närmast ofattbara bedriften att bli mamma till 15 barn. Sex av dem är också 13 år gamla. Under användarnamnet momtomany15 gör hon nu succé på TikTok och har miljontals visningar.

I flera klipp visar hon nämligen upp hemmets alla vrår och avslöjar att barnen som är i samma åldrar delar rum. Med andra ord betyder det att 13-åringarna sover sex stycken i ett rum.

Åttaåringen är det enda barnet som är ensam om sin ålder och har därför fått ett eget rum. Med lite matte kan man räkna ut att det alltså är 14 barn som delar ålder med någon eller några.

Kellys rundtur: ”Ville ge er en inblick”

Det är också frågan om hur alla bor som verkar vara den mest återkommande när det kommer till följarnas jakt på kunskap om Kellys och barnens boendesituation.

– Vi får den här frågan ofta så vi ville ge er en inblick i hur våra barn sover, säger Kelly i ett klipp och panorerar runt med kameran på ett ledigt sätt och ser till så att följarna får se alla rum.

Den yngsta familjemedlemmen, McKinley, är bara fyra månader gammal och delar rum med mamma Kelly och hennes man.

Vägrar svara på frågan: ”Det är okej att fråga”

I ett annat klipp förklarar Kelly att hon inte är biologisk mamma till alla barnen. Hon och maken har tre biologiska barn tillsammans. De andra är antingen adopterade eller på väg att bli adopterade.

Hon vägrar dock att svara på frågan vilka av barnen som är biologiska och vilka som är adopterade.

– Det är okej att fråga, vi vill bara inte sätta någon etikett på dem. De är alla våra bebisar, säger diplomatiska Kelly.

Följarnas reaktion: ”Helt hänförd”

Följarna har blivit helt tagna av Kellys förmåga att visa upp de renliga rummen, att de inte kan annat än hylla henne för hur välskött hemmet ser ut. De hyllar även hennes föräldraskap.

”Jag är helt hänförd hur du kan ha så många pojkar i ett rum och samtidigt hålla det så städat?!” skriver en person, enligt The Sun.

”Får jag bara säga att jag älskar rummen, de ser så fina och brandkårsrummet är såå gulligt! Så smart gjort”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Hon kallas världens sämsta mamma – här är anledningen

LÄS OCKSÅ: Vargen räddade livet på ”Fågelviskaren” – nu ska den skjutas ihjäl

Foto: Tiktok

FRÅN FÖRSTASIDAN