12-barnsmamman berättar om skammen: ”Vi är som alla andra”

En 32-årig mamma avslöjar att hon kände skam när hon fick sitt sjätte barn.
Men nu när har fått det dubbla – nyligen lilla Rowyn för ett par dagar sedan, menar Britni Church att hon inte kan vara lyckligare.
Hon bryr sig helt enkelt inte vad människor tycker längre.

Den 32-åriga mamman Britni Church har fått sitt tolfte barn. För ett par dagar sedan kom lilla Rowyn till världen. Att ha så många barn är något Britni Church länge känt skam över. Men nu säger mamma att hon inte längre bryr sig vad människor tycker om henne.Hon är stolt som få, berättar hon på sin TikTok-kanal.

Men hon erkänner att hon hade skamkänslor när hon fick sitt sjätte barn. Britni Church berättar att hon undrade vad andra skulle tycka om henne. En känsla hon i dag helt släppt.

När hon födde lilla Rowyn, gjorde den erfarna föderskan det med bedövning. En epiduralbedövninpg som är en bedövning för ryggen som ges till kvinnan när hon föder.– Ärligt talat kan jag rekommendera det det, säger tolvbarnsmamman Britni Church.

Hennes första åtta barn födde hon dock utan bedövning.

Berättar om livet med 12 barn

Hennes konto på TikTok heter ”ourlargefamilylife”, som på svenska blir Vår stora familjeliv. På kontot delar hon med sig av familjens vardag, äventyr och svarar på frågor om hur det är att ha många barn.

I en video förklarar hon sina skamkänslor inför att ha många barn.

– Ärligt talat var jag en ensamstående mamma med sex barn. Jag var inte så generad, utan jag kände skam. Det kändes som något dåligt att ha så många barn. Men jag skulle inte byta något i världen för dem.

ÖGA FÖR ÖGA Mammans brutala hämnd mot maken

– Jag kände att jag hela tiden behövde be om ursäkt för att jag hade så många barn, säger tolvbarnsmamman Britni Church.

Tolvbarnsmamman Britni Church: ”Jag är så himla stolt över mina barn”

Hon fann sig själv i situationer där hon behövde försäkra sin omgivning om att alla barnen kom från samma pappa. Hon ville undvika bli dömd av andra.

– I dag känner jag inte längre någon skam. Jag är så himla stolt över mina barn. Hela familjen är exalterad över det nya barnet, berättar 32-åriga mamman.

– Det här barnet kommer älskas lika mycket som mitt första barn. Alla mina barn är älskade och vi önskade alla, berättar hon stolt.

Barn nummer tolv, Rowyn, planerar både hon och maken att bli den sista. Britni Church är en ”heltidsmamma” hemma, medan hennes make Chris arbetar.

Totalt lägger paret omkring 2000 kronor i veckan på mat. På en vecka går de genom flera kartonger med flingor, 66 paket med mjölk och över 600 stcyken blöjor. En dyr hobby att ha många barn.Men Britni Church menar att de är som vilken familj som helst.

– Vi är som alla andra, säger hon efter fått kritik för sin stora familj.Till tidningen CafeMom berättar 32-åriga Britni Church om kritiken och de dömande blickarna hon får.

– Människor antar väldigt mycket om oss som inte stämmer. Vi är som vilken familj som helst, säger hon till tidningen.

LÄS OCKSÅ: 9-åringen tvingades förlösa mamma Angelica – efter panikläget

LÄS OCKSÅ: Mamman berättar: Min styvmamman försökte ge bort min ofödda dotter

FOTO: TIKTOK

SENASTE NYTT!