11-barnsmammans erkännande om maken – efter ALLA frågor

11-barnsmammans erkännande om maken

11-barnsmamman Joanne O'Rourke får väldigt ofta höra frågan om det är samma pappa till alla barnen.
Nu svarar hon en gång för alla – och berättar sanningen om maken Tommy och hur han är som pappa.
– Sanningen är att utan Tommy så hade jag aldrig klarat av det här, säger hon till Love What Matters.

Joanne O'Rourke har en minst sagt stor familj då hon är mamma till elva barn. Hon berättar att hon allt som oftast får frågor från folk utifrån om det verkligen är samma pappa till alla barnen eller om hon är en ensamstående mamma.

Efter att hon länge upplevt att folk dömmer henne väljer hon nu att svara på alla frågor en gång för alla.

– Folk frågar mig ofta hur jag klarar av att vara mamma till så många barn, och ibland känns det som att människor tror att jag är en ensamstående mamma och att jag gör allt på egen hand, säger hon till Love What Matters och fortsätter:

– Sanningen är att utan Tommy så hade jag aldrig klarat av det här. Han går upp klockan tre varje morgon för att förbereda allt och gå till jobbet vid klockan fem. När han kommer hem från jobbet tar vi ibland tillfället i akt när alla barn är i skolan att gå ut och äta lunch tillsammans, eller så tillbringar vi eftermiddagen med att förbereda kvällsmaten ihop.

Maken Tommys stöd under förlossningen

ÖPPNAR UPP Polisen Nadim förväxlades med misstänkt

Joanne O'Rourke berättar att maken Tommy har varit med under varje barns förlossning, skriver The Sun.

– Han stöttade mig under alla mina förlossningar och han och jag delar lika på alla hushållssysslor, som att ta hand om barnen, handling eller matlagning. Vi är ett team. Han är en jättebra pappa till alla barnen och ger dem kärlek och stöd när de behöver det och är alltid där för dem och för mig.

Förutom det hårda arbete som krävs när man har en sådan stor familj så finns det också många fördelar berättar Joanne O'Rourke.

– Det är viktigt att alla har sina olika hushållssysslor i vårt hem och vi har rutiner. Vi älskar att göra saker tillsammans som en familj, så födelsedagar och fester är alltid fantastiska.

Så träffades Joanne och Tommy

11-barnsmamman berättar att hon och Tommy träffades 2000 på en nattklubb. 2003 fick paret sitt första barn och de flyttade till London.

– Ganska så snart efter det så kom det ungefär ett barn varje 18:e månad. Vi tar också hand om vår systerdotter, vilket gör att det blir elva barn, tre flickor och åtta pojkar. Vi har snart slut på pojknamn nu!

Joanne O'Rourke berättar att hon älskar att ha en sådan stor familj. Men hon blir upprörd av att människor brukar kommentera och fråga varför de valt att ha en sådan stor familj och hur det är.

– Den vanligaste frågan vi brukar få är om alla barnen har samma pappa och om vi äger en tv, om jag hade fått en peng för varje gång jag har hört det så hade jag varit rik.

LÄS OCKSÅ: Övertalade sin man om ett barn till – fick tvillingar IGEN

LÄS OCKSÅ: Höggravida Thaysa, 23, hittad död – spädbarnet spårlöst försvunnet

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!