10-åringen chockar ALLA med sin talang – slår sina vuxna konkurrenter

Aeryn-Ejjina Atkinson.

Det började med att Aeryn-Ejjina Atkinson byggde sina egna hantlar i lego.
Nu är 10-åringen så stark att hon kan lyfta tre gånger sin egen vikt.
– Min dröm är att vara med i OS, säger Aeryn-Ejjina Atkinson, säger hon till Daily Mail.

När den 10-åriga Aeryn-Ejjina Atkinson från Telford, England, såg sin pappa träna och lyfta vikter blev hon så inspirerad att hon själv ville prova.

Föräldrarna Craig och Melody tyckte dock att Aeryn-Ejjina Atkinson, som endast var sju år vid tillfället, var för ung för att lyfta vikter.

Då tog hon istället saken i egna händer och byggde sina egna hantlar av lego för att visa sina föräldrar att hon minsann var intresserad av att träna.

TRAGEDI Stjärnan helt förstörd efter 1-åringen hittades död

Aeryn-Ejjina succé i första styrketävlingen

Hennes dröm slog in och idag tränar 10-åriga Aeryn-Ejjina Atkinson två timmar om dagen.

Och inte nog med det. Tidigare i augusti deltog Aeryn-Ejjina Atkinson för första gången i sin första tävling i styrkelyftning.

Aeryn-Ejjina Atkinsons alla motståndare var vuxna – men trots detta lyckades 10-åringen kamma hem första priset då hon lyfte en 96 kilo tungt lastad skivstång från golvet.

Eftersom hon lyfte tre gånger sin egen vikt samt att hon var den person i tävlingen som vägde minst kom hon etta.

– Min dröm är att vara med i OS, säger Aeryn-Ejjina Atkinson, säger hon till Daily Mail.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Slog rekord

Men inte nog med det. Aeryn-Ejjina Atkinson lyfte också 22,5 kilo från skuldrorna och lyckades hålla stången rakt över huvudet och slog där med sitt personliga rekord.

Pappa Craig berättar att hans och hustrun är stolta över deras dotter.

– Jag tror inte att du kommer att hitta en galnare tioåring – eller någon som är mer hängiven. Hur många gånger vi än säger ”det där kan du inte göra, det är ju inte klokt” så finner hon alltid en väg, säger han till tidningen.

Stjärnan är 10-åringens stora idol

Aeryn-Ejjina Atkinson är helt klart en motiverad 10-åring. Och det är inte vem som helst som har inspirerat henne till att träna. En viss Hollywoodstjärna har nämligen ett finger med i spelet.

– ”The Rock” går upp klockan fem så jag tänkte testa det och nu är det bara en vana. Jag gillar det men ibland blir jag väldigt trött. Då intalar jag mig själv att ”du gjorde det i går så du kan göra det igen”. Och det kan jag. Jag kommer aldrig att ge upp, säger Aeryn-Ejjina Atkinson till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Pappan dog efter beslutet – lämnar efter sig gravida frun

LÄS OCKSÅ: Fruns sorg efter hockeyspelaren Jimmy Hayes, 31, död

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!