1-åriga dottern sönderbiten av familjehunden – föräldrarnas skräck

Lizanne Naudé, 32.

Foto: SWNS
Familjens ”perfekta” hund gick till attack mot 1-åringen – och lämnade djupa sår.
Nu berättar 32-åriga mamman om skräckupplevelsen.
– Jag såg bitmärken och blod. Min dotter skrek för full hals, säger Lizanne Naudé till The Sun.
0:35

Efter reklamen: En otrolig duo "Tate och Kovu har allt"

(0:35)

Slå på ljud

Tvåbarnsmamman Lizanne Naudé, 32, stod i köket och lagade middag, när hon plötsligt hörde sin dotters hjärtskärande skrik. Hon springer till sin dotter och gör en fasansfull upptäckt. Mamman hittade sin 1-åriga dotter, Medé, täckt i blod.

1-åringens ansikte och lilla kropp var fullt med bitmärken. Tvåbarnsmamman insåg snabbt vad som hänt: Familjens 60 kilo tunga hund hade plötsligt gått till attack.

– Jag hörde ett skrik och började springa. Min modersinstinkt slog till. Men jag hade aldrig trott att det skulle vara så blodigt. Det bara rann, berättar Lizanne Naudé.

Tvåbarnsmamman Lizanne Naudé, 32, med sina två barn.

Foto: Lizanne Naude / SWNS

60-kilos hund gick till attack

Hunden, som är av rasen Sankt bernhards, hade aldrig tidigare visat upp några aggressiva tendenser. 1-åriga Medé var illa tilltygad efter attacken. Ett av hundbetten hade spräckt hennes läpp. Både armar och ben hade fått kraftiga bett.

– Hennes läpp var helt uppriven. Hon hade ett blödande sår från sin nacke. Det är ren tur att en pulsåder inte träffades, berättar mamman.

Lizanne, som är från Johannesburg i Sydafrika, berättar för The Sun att hunden var vältränad och var ”lugn och fridfull”. Husdjuret hade aldrig visat upp några aggressiva tendenser. Men när Lizanne och pappa Jaco Naudés drog loss hunden från dottern, så bet hunden även pappan.

Medé, 1 år, attackerades av familjens hund.

Foto: Lizanne Naude / SWNS

Vill varna andra

Hunden avlivades kort efter attacken. Nu vill familjen varna för husdjur och att det inte finns några varningstecken.

– Både min dotter och son är traumatiserade efter händelsen. Det har verkligen påverkat oss djupt. Både jag och min make har fortfarande mardrömmar om det hela. Det har gått ett år sedan attacken. Men det är fortfarande svårt att inte tänka på hur illa det kunde ha gått, säger Lizanne.

Familjens Sankt bernhardshund. Den avlivades efter attacken.

Foto: Lizanne Naude / SWNS

– Vi hade haft honom i ett år. Han var tränad och helt underbar med barnen. Han hade aldrig tidigare ens rört en min när barnen lekte med honom. Vi vet fortfarande inte vad som hände den dagen, säger mamman.

– Han gav inga tecken innan. Man kan helt enkelt inte helt lita på sina djur, säger den 32-åriga kvinnan.

26-åringen tatuerade sina ögonglober

Se klippet här!

Foto: SWNS

SENASTE NYTT!