tv4

TV4-nyheternas Matilda Boza är gravid – visar upp magen

Nyhetsmorgon

TV4-profilen är gravid!
Nu visar Matilda Boza upp gravidmagen.
”100 dagar kvar..”

Nyhetsankaret Matilda Boza avslöjade i ett avsnitt av Nyhetsmorgon att hon är gravid, eller rättare sagt Sofia Geite gjorde.

– Hörrni vi sitter ju fyra här runt bordet, fast egentligen är det fem. Eller hur Matilda? Du har något att berätta, sa Sofia Geite.

Matildas barn är beräknat till den 21 februari 2023.

Matilda Boza.

Så märkte Matildas sambo att hon var gravid

För tidningen Mama berättar Matilda en rolig historia, om hur hennes Jonathan kunde märka att de väntade tillökning innan graviditetstestet ens var gjort.

– Innan vi gjorde själva testet, så märkte han på mig att jag var gravid. Jag hade riktigt hormonhumör när jag tyckte att han andades för högt, och att han åt och smaskade för högt, han gjorde allting lite konstigt hela tiden tyckte jag! Då till slut sa han ”Nu är det någonting med dig, du är inte som brukar!”. Jag förstod ingenting.

– Det var när jag tyckte att han andades för högt bredvid mig i soffan, det var det som gjorde att vi tog ett graviditetstest!

Hon berättar vidare vem den första personen som fick reda på den glada nyheten var. Det var hennes bästa vän.

– Jonathan och jag gjorde testet ihop. Men sedan så ringde jag en av mina bästa vänner. Hon ska ha barn fem veckor före oss, så det ska också bli superkul att få dela den här upplevelsen med henne. Vi har också kunnat dela både glädjen och all oro som en graviditet innebär. Det är skönt att ha någon som är så pass nära en, både personligt och nära i tid i graviditeten, som man kan dela alla rädslor och lyckostunder med.

TV4-profilen visar upp gravidmagen – se här

Nu visar Matilda upp en bild på sin fina gravidmage. Det är på Instagram som hon stolt postar en bild.

”100 dagar kvar till bf…”, skriver hon.

Se här:

FRÅN FÖRSTASIDAN