LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarnas ord om Niclas Wahlgren i Hela kändis-Sverige bakar: ”Fantastisk”

28 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Niclas Wahlgren i Hela kändis-Sverige bakar
Niclas Wahlgren är en av deltagarna i årets säsong av Hela kändis-Sverige bakar. Trots att han tackade ja till programmet på grund av ett missförstånd jublar tittarna nu över hans medverkan.
Annons
Tittarnas jubel över Niclas Wahlgren i Hela kändis-sverige bakarBrand logo
Tittarnas jubel över Niclas Wahlgren i Hela kändis-sverige bakar

Årets säsong av Hela kändis-Sverige bakar är i fullgång på TV4 och några kändisar som är med och slåss om förstapriset är Ann Wilson, 50, Ellen Bergström, 29, och Niclas Wahlgren, 53.

Niclas är en klar tittarfavorit trots att han inte är någon mästare på att baka, enligt honom själv. I en intervju med Aftonbladet berättade han tidigare i år att han tackade ja till programmet på grund av ett missförstånd.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har aldrig tittat på programmet och tänkte att jag äntligen skulle få lära mig att baka. Skitkul, tänkte jag. Det var en smärre chock när jag förstod att jag skulle behöva göra allt själv, sa han till tidningen.

Trots att Niclas Wahlgren är mest känd som skådespelare och artist har han faktiskt ett förflutet inom restaurangbranschen. Han har tidigare varit kocklärling och har flera gånger lagat mat i tv.

Inför sin medverkan tittade Niclas Wahlgren snabbt igenom några avsnitt av programmet och insåg snart att han tagit sig vatten över huvudet. Han insåg även att bakning var en helt annan sak än matlagning.

Annons

– Matlagning är som snickeri, det går att rädda. Bakning däremot, det är kemi. Går det fel så går det väldigt fel. Jag har enormt stor respekt för alla som bakar, säger han.

Tittarnas jubel över Niclas Wahlgrens medverkan

Inför kvällens avsnitt har Niclas Wahlgren lagt ut ett videoklipp från programmet på Instagram och skriver:

”Ikväll bakas det äppelkaka! Eller vad det nu kallas för Med lite glass på näsan också tydligen”.

I klippet syns en stressad Niclas som gör allt han kan för att få in sin hemgjorda glass i frysen så fort som möjligt. I kommentarsfältet väller tittarnas jubel in över hans medverkan i programmet:

”Du har en fantastisk personlighet och jag hoppas du blir kvar i programmet länge”.

”Kunde man lägga personliga röster så skulle du få min”.

”Du bjuder verkligen på spänning och glädje”, skriver följarna på Instagram.

Hela kändis-Sverige bakar sänds kl 20.00 på TV4.

FOTO: TT, TV4

Annons