Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Så mycket kostar klänningen Bianca Ingrosso har på sig i Talang

11 jan, 2019 
AvSara Lund
Här hittar du Bianca Ingrossos klänning som hon bär i Talang på TV4
I kvällens premiäravsnitt av TV4:s Talang bär Bianca Ingrosso upp en vacker leopardmönstrad klänning – och priset därtill är saftigt...
Annons

I kväll har Talang säsongspremiär på TV4, och även i år ser vi profilerna Alexander Bard, David Batra, LaGaylia Frazier och Bianca Ingrosso i juryn. Programmet leds av TV4:s Per Lernström och nytt för i år är att tidigare Paradise hotel-profilen Samir Badran är sidekick.

Bianca Ingrosso gör sin andra säsong för Talang och när hon inte sitter i juryn så är hon en stor profil inom både mode och skönhet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I kvällens avsnitt sticker hon ut i en vacker leopardmönstrad klänning i gul kulör – och stylar det med en uppsatt frisyr.

På Instagram skriver Bianca att hon blivit stylad av stylisten Anna Hjertén, och till kvällens avsnitt valde hon ut en elegant och lyxig klänning till Bianca.

Klänningen är från prestigefyllda modemärket Diane von Furstenberg. Den är leopardmönstrad och har cut outs vid axlarna, öppen rygg samt volanger.

Och prislappen för klänningen? Cirka 8 000 kronor.

Här kan du köpa klänningen:

 

Gul leopardfärgad klänning

På modesajten MyTheresa kan du beställa den. Här kan du köpa den (på rea just nu!) (reklamlänk).

FOTO: TV4, Instagram

Annons