Rickard Olssons oväntade tatuering för hustrun Giselle skull

Giselle Hyvönen och Rickard Olsson

Rickard Olsson-Esse gifte sig med sin stora kärlek Giselle Esse Olsson för nio veckor sen. Nu visar han upp en stor – och livslång – utseendeförändring han gjort tack vare hustrun.

Rickard Olsson-Esse, 53, drog i början av året i handbromsen och hoppade av som programledare för Bingolotto – mitt under pågående säsong. Det var efter en tids sjukdom som Rickard plötsligt meddelade att han inte alls skulle komma tillbaka till programmet, och istället fick Lotta Engberg hoppa in och vikariera i Bingolotto.

Egentligen löpte hans avtal ut efter att Bingolottos säsong var slut, men Rickard hade tagit ett beslut.

– Jag hade redan bestämt mig för att inte förlänga, utan gå vidare i mitt liv och i min karriär. Jag är både stolt och tacksam över att fått leda programmet under två omgångar, sa han då.

Det är ingen vild gissning att Richard efter sitt avhopp ändå haft fullt upp, för bara veckor senare – den 12 juni – gifte han sig med sin stora kärlek Giselle Essé Olsson på Bank Hotel. Och det blev en annorlunda vigsel på grund av coronapandemin, paret bjöd istället in sina gäster att bevittna bröllopet via en livesändning.

– Vi bjöd in de närmaste av våra vänner och vi livesände det på Facebook. Det var så otroligt mycket kärlek som strömmade in. Det var väldigt stort, berättade Rickard efteråt.

Det nygifta paret har gjort en hel del förändringar sedan de gifte sig. Förutom att de bygger om sitt hus så har de båda två bytt namn. Rickard heter numer Olsson-Essé, medan Giselle tagit namnet Essé Olsson. De har dessutom fått in en ny familjemedlem i form av hundvalpen Harry.

Men nu visar Rickard upp ytterligare en stor förändring han gjort för sin hustrus skull, nämligen en tatuering som han fått av Giselle.

”Jag var spänd som en fiolsträng men nu stolt som en tupp. Kampen mellan känsla och förnuft, ankaret och ballongen”, skriver Rickard på Instagram.

Där visar han även upp tatueringen som är ett ankare med en röd ballong i. Att tatuera sig var inte något hastigt beslut, Rickard hävdar att det är något han tänkt på i minst 15 års tid, men det var inte förrän nu som han fick tummen ur att göra verklighet av det hela.

”Tack älskade för att du tacklade in mig i studion å såg till att det blev gjort. Älskar dig sååååå”, skriver han.

Var på kroppen tatueringen är placerad framkommer inte, men visst ser den fin ut!

FOTO: TT, Instagram