Rebecca Stellas familjelycka – 2 år efter sonens födsel

Rebecca Stellas familjelycka – 2 år efter sonens födsel

Rebecca Stella och maken Manny Dion fick sonen Dion för två år sedan.
Nu delar om med sig av glädjen på sonens tvåårsdag.

Programledaren Rebecca Stella Dion och maken Manny Dion gifte sig under ett storslaget bröllop i somras. Hon, och många av de närvarande gästerna, har delat med sig av bilder från den stora dagen.

Tv-profilen bar inte en, utan tre, bröllopsklänningar dagen till ära. Hon hade först en plan om att bära hela fyra klänningar, men insåg innan bröllopet att det blev lite väl mycket.

– Jag kom på att det enda jag hade gjort under mitt bröllop hade varit att byta om, så jag hoppade den sista, har hon berättat tidigare.

En av gästerna på plats avslöjade efter själva bröllopet att en av Rebecca Stellas klänningar bestod av hela 80 000 kristaller!

Firandet av sonens födelsedag

För två år sedan fick makarna sonen Dion. Sonens födelsedag uppmärksammar Rebecca Stella i ett långt och kärleksfullt inlägg på Instagram.

”Jag har en tvååring! Ursäkta, jag måste bara säga det högt ibland för att verkligen förstå det. Vart tar tiden vägen? Men herregud, det här är den bästa åldern någonsin, han är så rolig”, skriver hon i inlägget. Hon fortsätter:

Jag bara älskar att skapa nya traditioner för min familj”, skriver hon och förklarar att hon väckte honom med rummet fyllt av ballonger, med presenter och tårta med ljus.

Av att döma på bilderna som Rebecca Stella delar på sonen från dagen så verkar han minst sagt vara nöjd – han ser överlycklig ut och skrattar glatt.

Det var så speciellt att få göra det som min mamma alltid gjorde för mig. Jag grät lite, jag ska inte ljuga”, avslutar hon.

503 Service Unavailable

Bland kommentarerna väller gratulationer till sonen in, och det är även många som hyllar föräldrarna för att vara just fina föräldrar.

Hoppas han haft en fantastisk födelsedag, men med så fina föräldrar tvekar jag inte en sekund på det”, skriver en.

Vilken inspiration inför att jag ska bli mamma en dag”, skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram