Phillipe Cohens starka ord om relationen med Benjamin Ingrosso

16 aug, 2020 
Phillipe Cohens starka ord om relationen med Benjamin Ingrosso
Bianca Ingrosso och Philippe Cohen är tillsammans igen efter att ha varit fram och tillbaka i många år.
Nu berättar Philippe om hur stort inflytande flickvännens lillebror Benjamin Ingrosso har haft i hans liv.
”Öppnade upp dörrar”, skriver han.
Annons
Allt om Benjamin Ingrosso
Allt om Benjamin Ingrosso

Det var i början av året som influensern Bianca Ingrosso, 25, gick ut med att hon och pojkvännen Philippe Cohen, 26, blivit ett par igen. Detta efter att de varit fram och tillbaka många gånger tidigare. Men trots att relationen tagit slut några gånger på vägen har paret varit en stor del i varandras liv i många år tillbaka, och under årens gång har Philippe byggt upp en nära relation med hela familjen Wahlgren.

Nu berättar han vad Benjamin Ingrosso, 22, betytt för honom.

Philippes nya karriärsval

Precis som Biancas lillebror Benjamin har Philippe ett starkt intresse av matlagning. Under deras år tillsammans har man ofta sett hur de lagat lyxiga middagar hemma med varandra, och det var inte för så länge sen som Philippe valde att börja dela sitt intresse med omvärlden. Med lite pusch från flickvännen bestämde han sig för att starta en YouTube-kanal, och för tre månader sen la han upp sitt första videoklipp. På kanalen delar han med sig av sina bästa recept och matlagningstips, och med en flickvän med över 1 miljon följare på sina sociala kanaler gick det snabbt att bygga upp en trogen följarskara. Idag har han redan över 99 000 prenumeranter och av kommentarerna att döma gör hans videos stor succé.

Philippe Cohen tillsammans med flickvännen Bianca Ingrosso.

”Detta måste jag testa, tack för alla goda recept!!”, skriver bland annat en följare.

Philippes ord om Benjamin

Under gårdagen hade Philippe frågestund för sina 120 000 följare, och på sina stories svarar han på frågor om allt ifrån matlagning till hans framtidsdrömmar om att en dag öppna en restaurang. Men det var när han fick frågan om hur han lärde sig att laga mat som han avslöjade hur mycket flickvännens lillebror faktiskt har betytt för honom.

Annons

”Flyttade hemifrån från Göteborg till Stockholm när jag var 19. Saknade maten hemma vilket resulterade i att jag tjatade hål i huvudet på min mamma en gång varje kväll för att få lära mig hennes maträtter (aldrig träffat en förälder som lagar å bra mat om henne)”, börjar han med att skriva.

Han fortsätter sen:

”Jag var nog en pain in the ass, men med kunskapen från hennes guidning växte intresset för matlagningen ännu mer vilket är jävligt kul (tack mamma)”.

Philippe Cohen

Men längst ner på bilden avslöjar han Benjamins stora inflytande.

”Får inte glömma av att tacka Benjamin Ingrosso också som öppnade upp dörrarna till en ny matvärld i form utav italiens mat – tack Benji”, skriver han.

Benjamin själv var snabb med att dela vad Philippe skrivit på sin egen story, och kommenterade händelsen med massa hjärtan.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons