TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Oksana och Chippen visar upp sitt lyxhem – och biorum!

28 okt, 2016 
AvEmelie Tholin
Bästa beachläget i Dubai, biorum och en enorm walk-in-closet. Oksanas och Chippens hem är inte som vilket hem som helst. Det är American chic.
Annons

Fotbollsfrun Oksana Wilhelmsson, 32, och Christian, 36, eller “Chippen”, som han ju kallas, har ju slagit ner sina bopålar i en exklusiv strandremsa i Dubai. Och här trivs de som fisken i vattnet. På Instagram visar Oksana upp det sitt vackra hem. Inredningsstilen är modern och dyr – American chic.

De snygga makarna har tre barn, sönerna Lennox och Prince och dottern Naomi. Om kvällarna kan familjen titta på tv, förlåt bio, i det läckra biorummet (varför har man själv inget sådant?) medan ens fossingar myser mot den heltäckande silkesmattan.

Alltid lika väldressade Oksana har skaffat sig en optimal överblick av sin klädsamling genom denna avundsvärda walk-in-closet, där små askar från Hermès står snitsigt placerade på varandra.

“Kan vi gå till stranden idag mamma?” Javisst! Bara att öppna dörren.

Vilken altan! Det är bara några meter till havet från uteplatsen.

Oksana äter frukost med dottern Naomi.

Annons

Svart, vitt, grått och röda rosor. Silkeslena material och en maffig lampa. Oksanas flinka inredningsfingrar har arbetat sig igenom hela huset.

Och där har vi karln i huset, mr Wilhelmsson, redo för middag!

Ingen pool är komplett utan en rosa svan.

Hetingparet Oksana och Chippen har många kända vänner. Här tittar Bingo Rimér förbi.

Oksana bloggar ofta om inredning. Läs mer på hennes blogg www.oksana.se

Vilken lyxkåk!

Foto: Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons