TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

OC-stjärnan har gift sig – på brudens födelsedag

09 jun, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
OC-stjärnan Benjamin McKenzie, även känd som superhunken Ryan Atwood, har gift sig. Det var i förra veckan som han och skådespelerskan Morena Baccarin blev man och hustru, på hennes födelsedag.
Annons

Sen en tid tillbaka har skådespelarna Benjamin McKenzie, 38, och Morena Baccarin, 38, varit ett par. Det var på Emmygalan 2015 som de visade upp sin kärlek offentligt för första gången. Och nu har de gått längs altargången tillsammans.

Enligt tidningen People var det på Morenas födelsedag som paret blev man och hustru. Bröllopet ägde rum förra veckan i Brooklyns botaniska trädgård i New York. Det var en liten och intim ceremoni med familjen och parets närmsta vänner på plats.

Förra året fick paret sitt första barn tillsammans, dottern Frances. Innan Frances kom till världen berättade Benjamin om sina förväntningar för den amerikanska tidningen.

– Att bli pappa är någonting jag velat väldigt länge. Jag ser fram emot allt, bajs, blöjor och allting annat.

Benjamin är främst känd för rollen som Ryan Atwood i den hyllade serien The O.C. där han tog sin in i tonårshjärtan runt om i världen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: Ibl

Annons