ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Produktionen tvingades bryta in efter deltagarens drag i Naked Attraction

05 jul, 2022 
Sandra i Naked Attraction
Sandra Haglöf ville fråga de nakna singlarna en viss fråga men då bröt produktionen in.
Nu berättar Sandra om frågan som stoppades i programmet.
– Det blev lite mer barnvänligt, säger hon till Hänt.
Annons
Anders Svensson "Naked Attraction blir spännande"Brand logo
Anders Svensson "Naked Attraction blir spännande"

I det femte och näst sista avsnittet av Naked Attraction är det Sandra Haglöf, 30, som naken söker efter kärleken i tv. När Hänt når henne berättar hon om känslorna kring att stå och studera andra personers kön med Sofia Wistam, 52, i tv.

– Jag tycker Sofia var väldigt proffsig, lätt att prata med och jag kände att jag själv gick in med en inställning om att det är det här programmet handlar om, så det är det vi ska prata om. Men hon va jättetrevlig och gjorde att det kändes lätt, säger Sandra.

Missen under inspelningen av Naked Attraction

Hänt har tidigare skrivit om den miss som skedde under inspelningarna av programmet. Detta då deltagaren Caroline Alinder, 22, avslöjade att produktionen valde att lägga om golven i studion efter att hennes avsnitt var inspelat och att hon därmed fick fejka i tv-rutan.

Annons

– Vi gjorde om hela scenen där jag valde den sista personen. Så när jag kommer in där naken igen då var de tvungna att reagera igen som att de aldrig hade sett mig naken. Jag var tvungen att välja igen och så skulle de låtsas att de inte redan visste vem jag skulle välja, sa då Caroline.

När det var Sandras tur att spela in var golven redan fixade, som tur var. Däremot berättar Sandra för Hänt att produktionen hade ett finger med i spelet gällande vilka frågor hon skulle ställa till de nakna männen i boxarna.

Produktionen bröt in – stoppade Sandras fråga

När boxarna har dragits upp hela vägen, så att personerna syns från topp till tå får nämligen deltagaren ställa tre frågor till singlarna i boxarna. Dessa hade Sandra funderat ut innan inspelningsdagen.

– Ja jag fick fundera. Så jag fick information innan om att det skulle vara tre frågor och så funderade jag lite, frågade lite vänner vad som kan vara bra att ställa.

Det visade sig dock att produktionen inte var helt nöjda med frågorna utan valde att röra om i grytan och ändra en utav dem.

Annons

– Man fick ju ställa tre olika frågor och då var en av frågorna var mer riktad mot ”hur skulle du beskriva bra sex” men det gjorde vi en omtagning på sen i efterhand. För det slog dem gällande när programmet ska sändas och lite så där. Så då sa vi att då gör vi om det till ”hur skulle du beskriva en bra dejt” och det tycker jag funkade lika bra. Det blev lite mer barnvänligt, säger Sandra.

Anledningen bakom bytet av frågan har Sandra inte helt koll på, men som tur är känner hon sig nöjd över att det blev som det blev.

– Det var just för att det skulle vara lite mer barnvänligt med sändningstider och så där. Jag har inte all info men de ville vara på den säkra sidan och ta om den, säger hon.

Foto: Discovery+

Annons