LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är de 11 största kändisförvandlingarna i september

01 okt, 2017 
AvJoakim Almén
Visst känns det som att det det blir allt vanligare att läsa om en kändis som genomgått en större – yttre – förändring (förvandling!) och blivit oigenkännlig? För att hänga med bland kändisarnas ständiga utseendeförändringar samlar vi därför 11 kändisar som skapat förvandlingsrubriker i september.
Annons

För de som läser nöjessidorna i kvällstidningarna, och för all del tar del av innehållet på vår egen nöjessajt här, är det svårt att undgå att det skrivs och rapporteras i rätt stor utsträckning om kändisars stora förvandlingar – att en kändis förändrat sitt utseende så pass att den blivit (ja ni har hört ordet förr) ”oigenkännlig”.

För att hänga med bland alla dessa – utseendemässiga – transformationer har vi sammanställt en lista med alla kändisar som blev oigenkännliga i september.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För även om man har synpunkter på frekvensen i rapporteringen kring stjärnors stora förvandlingar ÄR det ju ändå lite, lite kittlande att se att den så normalt vältränade Christian Bale, 43, blivit politikerplufsig inför en ny filmroll.

Här är 11 kändisar som blivit – mer eller mindre – oigenkännliga under september

Annons