Här är de 11 största kändisförvandlingarna i september

Här är de 11 största kändisförvandlingarna i september

Visst känns det som att det det blir allt vanligare att läsa om en kändis som genomgått en större – yttre – förändring (förvandling!) och blivit oigenkännlig? För att hänga med bland kändisarnas ständiga utseendeförändringar samlar vi därför 11 kändisar som skapat förvandlingsrubriker i september.

För de som läser nöjessidorna i kvällstidningarna, och för all del tar del av innehållet på vår egen nöjessajt här, är det svårt att undgå att det skrivs och rapporteras i rätt stor utsträckning om kändisars stora förvandlingar – att en kändis förändrat sitt utseende så pass att den blivit (ja ni har hört ordet förr) ”oigenkännlig”.

För att hänga med bland alla dessa – utseendemässiga – transformationer har vi sammanställt en lista med alla kändisar som blev oigenkännliga i september.

För även om man har synpunkter på frekvensen i rapporteringen kring stjärnors stora förvandlingar ÄR det ju ändå lite, lite kittlande att se att den så normalt vältränade Christian Bale, 43, blivit politikerplufsig inför en ny filmroll.

Här är 11 kändisar som blivit – mer eller mindre – oigenkännliga under september

Christian Bale är kanske den i Hollywood som är främst förknippad med stora förvandlingar inför sina filmroller. Vi minns hans förvandling inför ”The Machinist”. Och ökningen av muskelmassa inför ”Batman”-filmerna. Och nu är det dags för Bale att öka i fettprocent.Inför rollen som ex-vicepresidenten Dick Cheney har han ökat kolosallt mycket i vikt – inte minst runt midjan. Förvandlingspluspoäng för de de rakade ögonbrynen.Oigenkännlighetsbetyg: 5/5.

Aaron Carter har haft det tufft på sistone. Han har nu lagts in på rehab, och ska vi tyda hans avsmalnande ansikte är lite ”clean living” precis vad ”I want candy”-artisten behöver.Oigenkännlighetsbetyg: 4/5.

Alicia Vikander är ännu en gång i ropet. Hon har tränat hårt inför rollen som Lara Croft i ”Tomb raider” och skaffat sig trimmad superkropp för att kunna gestalta actionhjältinnan.I slutet av september dök hon upp med en ny frisyr. Borta var de gamla lockarna till förmån för en mer rakare, pageliknande, frisyr.Snyggt såklart, men någon större förvandling är det knappast tal om.Oigenkännlighetsbetyget blir därför blygsamma: 1/5.

Kate Hudsons blonda hårsvall är ett minne blott.Inför inspelningen av filmen ”Sister”, där också världskända artisten Sia medverkar, har hon rakat av sig håret och jobbar numera en kort, mörk, snagg – Natalie Portman style.Oigenkännlighetsbetyg: 4/5.

”Hipp Hipp!”-komikerna Anders Jansson har rakat av sig håret inför en roll i kommande humorserien ”Lingonligan”.Ärligt talat inte en förvandling som får oss – eller någon – att tappa hakan till knäskålarna.Oigenkännlighetsbetyg: 2/5.

Brooklyn Beckham har rakat håret och fansen tjurar. Från den Harry Styles-påminnande frisyren till en korthårig – tuffare – look.Oigenkännlighetsbetyg: 3/5.

Vi är vana att se ”Desperate Housewives”-stjärnan Eva Longoria i glammiga galaklänningar. Men nyligen fastnade hon på bild i mjukisar – på väg till ett kalas.Visst, det är inte kläder vi är vana att se skådisstjärnan i. Men vi kräver faktiskt lite mer för att klassa det som en förvandling.Oigenkännlighetsbetyg: 1/5.

Den australiensiska skådespelaren Margot Robbie, känd från ”Tarzan” och ”Suicide squad”, har verkligen genomgått en större förändring inför sin nya filmroll – superoigenkännlig.Betyget blir också högt: 5/5.

”Vänner"-stjärnan Matthew Perrys forna tablettmissbruksproblem är väldokumenterat.Sen stjärnan dök upp på Los Angeles flygplats LAX i sisådär fysiskt skick för ett tag sedan har fansen oroats för att han trillat dit i gamla fotspår igen. Låt oss hoppas att det inte är så.Oigenkännlighetsbetyg: 3/5.

Peter Siepen är känd för sin väl tilltagna accessoarmängd, för sina stora brillor och för sina hattar. Något han inte – utseendemässigt – är förknippad med är skägg.Men i september la han ut en bild på sin Instagram – i ett skägg modell stort.Oigenkännlighetsbetyg: 3/5.

”Baksmällan”-skådisen dök upp på Emmy-galan i välansatt skägg och några kilo fattigare.Visst är det en stor skillnad – om man jämför med Galifianakis tyngre, mer ovårdade, look för 6-7 år sen. Men med jämförelsebilden för ett år sen (till vänster på bilden) är skillnaden knappast monstruös.Oigenkännlighetsbetyg: 1/5.

LÄS OCKSÅ: De här 23 kändisbarnen är KOPIOR av föräldrarna

LÄS OCKSÅ: 30 år senare – så ser skådisarna från ”Huset fullt” ut idag

FRÅN FÖRSTASIDAN