Kate Middletons reaktion på tjatig kvinna måste man bara älska

Hon må ses som en av världens mest perfekta kvinnor, men även Kate Middleton har sina kaxigare sidor. Se klippet där hertiginnan blir tillsagd och inte kan dölja sina känslor.

Kate Middleton, 32, blir nästintill dyrkad i hemlandet England och anses av många som en av de mest perfekta kvinnorna i världen. Genom sitt belevade sätt och känsla för stil har hertiginnan av Wales blivit en förebild få många.

I grund och botten är hon dock inte mer än människa vilket hon nyligen visade under en välgörenhetstillställning i New York.

Skärmavbild 2014-12-12 kl. 10.33.08

Kate Middleton kunde inte låta bli att visa vad hon tyckte när en kvinna sa till henne vad hon skulle göra.

Kate och maken prins William, 32, avrundade sin New York-tripp genom ett besök på Northside Center for Child Development (ett utvecklingscenter för barn), där hon tillbringade en stund med att slå in paket vid en paketinslagninsstation. En kvinna står bakom hennes rygg och uppmanar henne, i en ganska otrevlig ton att “keep wrapping” (“fortsätt slå in”, reds. övers.).

Den vanligtvis alltid korrekta prinsessan kan inte låta bli att visa vad hon tycker om uppmaningen och himlar intensivt med ögonen på ett befriande kaxigt sätt. 

Klippet är ett must-see:

https://www.youtube.com/watch?v=J3Ff5jDCqa0

Mer roliga nyheter:

16 jultraditioner som bara är helt knäppa

Här är svenska kändisarnas bästa klapptips

Så här ser det ut när Sveriges lurvigaste luciatåg lussar för grannarna

Senaste nytt