LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jocke och Jonna visar upp boendet utomlands – svindlande prislappen

04 mar, 2024 
Jocke och Jonna Lundell är på plats i Dubai!
Så här mycket kostar deras hus per natt...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”

Joakim Lundell, 38, och hustrun Jonna Lundell, 29, har tagit sitt pick och pack och åkt till Dubai tillsammans med barnen Lunabelle, 5, och Lionel, 3. Med på resan är även flera vänner så det råder ingen tvekan om att de behöver ett stort och rymligt hus på den här semestern.

Dubai är välkänt för sina pampiga byggnader och några av de mest eftertraktade bostads-områdena är Emirates Hills, Dubai Hills och Palm Jumeirah. I de här områdena bor stora delar av lokalbefolkningen och husen är riktiga lyxvillor, många av dem har till exempel en biograf i källaren.

Annons

Att Jocke och Jonna nu har valt ett hus i ett av dessa områden kommer kanske inte som någon större chock. Huset de har hyrt för sin semester ligger nämligen på Palm Jumeirah, eller "palmen" som man säger i folkmun.

Joakim Lundells avslöjande om prislappen: ”Dyrare nu”

I en ny video på Youtube visar Jocke och Jonna nu upp sitt pampiga semesterhus som har sex sovrum med plats för 12 personer. Huset har även garage med plats för sex bilar och både egen pool och egen strand.

Vid den här tiden på året är det alltid ganska blåsigt i Dubai. Detta beror på att vädret håller på att ändras och inom de kommande veckorna kommer temperaturen stiga från ungefär 25 grader till 30-35 grader. Under juni, juli och augusti är det nästan outhärdligt i staden då temperaturen går upp till 50 grader varmt.

Detta är något som Jocke är väl medveten om och det är också därför som det är dyrare att åka till Dubai under de "behagliga" månaderna.

Annons

– Det sjuka är ju att, nu i Dubai, är det ju vinter, men det är dyrare att åka hit på Dubai-vintern för på sommaren så går det ju typ inte att vara här. Då är det ju 45-50 grader så då är det ingen som vill åka hit, säger han i videon.

Så mycket kostar Jocke och Jonnas boende

I videon får tittarna ta del av en "house-tour" och efteråt sätter Jocke och Jonna sina betyg.

– Alltså jag gillar det jättemycket, men jag tycker ändå att Marbella toppar fortfarande, säger Jonna och Jocke är inne på samma spår:

– Det blir högt betyg för utsikten med vattnet och det, men jag håller med. Marbella är fortfarande i topp.

Men vad kostar egentligen huset? På airbnb.com finns huset ute för uthyrning och huset kostar så mycket som 23 608 SEK per natt.

JOCKE OCH JONNA VILLA
FOTO: AIRNBNB.COM
JOCKE OCH JONNA
FOTO: JOCKE OCH JONNA
Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons