LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joakim och Jonna om flytten utomlands – nu avslöjar de allt: ”Fetaste”

06 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Joakim Lundell
Efter att ha delat med sig av soliga höjdpunkter från semestern i Dubai antyder Jocke och Jonna i en ny vlogg att en flytt kan vara aktuell.
I alla fall om man frågar deras dotter Lunabelle...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

LundellhusetBrand logo
Lundellhuset

Joakim Lundell och Jonna Lundell befinner sig på en härlig familjesemester i lyxparadiset Dubai. På deras Youtube-kanal delar de med sig av en resa där de njuter av sol och ett liv i lyx.

I den senaste vloggen avslöjas även tankar kring en potentiell flytt.

Jocke och Jonna Lundell om en flytt till Dubai

Förutom att njuta av bad, sol och utflykter under sin semester passar de även på att umgås med en familjevän som bor i Dubai. Och vännen verkar gör allt i sin makt för att få familjen Lundell att vilja flytta till dit.

– Vet du vad jag tror att den här resan går ut på? Det här är en kampanj för att få oss att flytta hit, säger Jocke i vloggen.

Kanske har vännen nu lyckats övertala i alla fall delar av familjen. Nyligen la familjen upp en vlogg på kanalen döpt till; ”Nu flyttar vi” och det verkar som att i dottern Lunabelle är mer än villig att lämna det kalla Sverige bakom sig och istället flytta till värmen.

Annons

– Vill du bo i Sverige eller vill du bo i Dubai, frågar familjevännen.

– Dubai, svarar Lunabelle i vloggen.

Det har länge spekulerats av följarna i fall Jocke och Jonna kommer flytta utomlands och paret har tidigare hintat om att familjen går i tankar på att flytta utomlands.

– Men jag är så trött på det, att det liksom har hänt för mycket historia. Så man känner såhär, tänk vad skönt det vore om man bara blev av med skiten, har Jonna berättat i parets podd.

Jocke och Jonnas lyxiga semester: ”Fetaste boendena”

Jocke och Jonna verkar också förtjusta i Dubai och otur vore det väl annars med tanke på de enorma pengar familjen måste har lagt på resan.

Förutom att hyra ett stort lyxhus vid stranden med pool, har familjen även hyrt två lyxiga bilar i SUV- modell utrustade med Ipads till barnen.

FOTO: YOUTUBE

– Ett av de fetaste boendena hittills, säger Jocke i parets vlogg.

FOTO: YOUTUBE / TT

Annons