Artikeln innehåller reklamlänkar

Här hittar du Meghan Markles populära sneakers

Meghan Makles populära skor

Nu mera vill alla ha en bit av Meghan Markle – eller vara en del av henne. Ja, så gott som det går då. Så fort någon får nys om vart man kan köpa lika plagg eller accessoarer som henne säljer varan snabbt slut. Men kanske hinner du härmas den här gången...!

Meghan Markle gick inte bara från skådespelare till hertiginna. Hon blev i samma veva en stilikon bland det brittiska folket. Många ser och lär när det kommer till Meghan Markles klädval. Eller ja, snarare ser och tar efter.

När folk får nys om vart hon köpt ett visst plagg, en sko eller något annat hon har på kroppen, säljer det snabbt slut i butik. Det är inte alltid helt lätt att hinna med att kopiera Meghan Markles stil. Men den här gången kanske du har chansen!

Ett par sneakers som hon har i garderoben är dessa från VEJA. Här hittar ni dem (länk till Apprl).

Meghan markle sneakers

När hon och maken prins Harry befann sig i Australien nyligen bar hon sina sneakers.

Klicka här för att komma till skon (länk till Apprl).

Meghan markle skor

 

För bara veckor sedan avslöjade Meghan Markle och prins Harry att de väntar tillökning. Den lilla babykulan är ännu knappt synbar, men snart kikar den nog fram. Och vi väntar nu med spänning på att få se hur Meghan Markle kommer att klä sig som gravid. Vi tvivlar på att hon kommer att lägga ditt stilsäkra jag på hyllan.

Tvärt om! Vi tror snarare att hon nu istället kommer att inspirera massor av blivande mammor i sitt val av gravidkläder. Kanske kommer dessa sneakers användas mer flitigt och klackarna l’äggas åt sidan.

LÄS OCKSÅ: Meghan Markle bär svenskt – här hittar du plagget

LÄS OCKSÅ: Här visar Meghan Markle gravidmagen för första gången

FOTO: TT, Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN