Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här hittar du kändisarnas skönhetsfavoriter under Black Friday

22 nov, 2018 
Kändisarnas favoritprodukter till rea under Black Friday 2018
Vi guidar dig till vart du kan hitta kändisarnas skönhetsfavoriter till superpriser under Black Friday!
Annons

I morgon är Black Friday äntligen här och alla shoppingsugna människor världen över kan fynda allt möjligt till superpriser – men många har redan hunnit ta del av det trots att Black Friday inte är här än. Flera butiker och webbshoppar har haft goa erbjudanden hela veckan!

Bland annat hittar vi massor av fina erbjudanden på skönhetsprodukter. Vill du åt det där glowet som vi ser många kändisar i? Eller vill du åt den kalla tonen på håret som vi också ser flera av dem i? Vi har plockat fram några av kändisarnas favoritprodukter när det kommer till skönhet och guidar er till vart ni kan klicka hem dem till rabatterade priser.

Kändisarnas skönhetsprodukter för rea-priser under Black Friday

 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En produkt som vi sett både Bianca Ingrosso och Alexandra Nilsson använda är den här oljan från Nuxe. Det är en guldolja som passar till både kropp och hår. Den gör din hy len som sammet och håret glansigt. Bianca tipsade nyligen på Instagram om att man kan ha i någon droppe av denna produkt sin foundation när man vill stråla extra mycket.

Annons

 

Det svenska Foreo har seglat upp som en stor favorit bland många kända ansikten.Under Black Friday hittar du rabatter på flera av deras produkter. Deras UFO kombinerar sex olika teknologier som tillsammans skapar professionella behandlingar och ger ett mer effektivt alternativ till de populära sheetmaskerna. Skynda att fynda och bli en i gänget!

 

Att ståla som stjärnorna på röda mattan kräver ibland mer än en gedigen rengöring i kombination med fukt. Japp, det går att fixa snabbt med hjälp av en highlighter! Ofra har en highlighter som är väl omtalad. I den här får du tre nyanser i ett, och att blanda alla ger dig ett extra fint glow.

Annons

 

Influencern Alice Stenlöf ser vi i princip alltid i en perfekt målad eyeliner, och produkten hon ofta använder sig av är den här eyelinern – Maybellines master precise curvitude liner. Kärt barn har många namn, eller långa namn… Det är hur som helt en flytande eyeliner som hjälper dig att skapa en tunn och fin linje precis där du vill ha den.

 

Det är svårt att hitta det perfekta silverschampoot. Det är inte alltid som det ger det kalla resultatet som vi önskar. Men några kändisar tycks ha hittat sin favorit. Silverschampoot Fanola no yellow används av bland annat Linn Ahlborg och Petra Tungården.

Annons

Contouring, behöver vi säga något annat? Det var ett tag sedan nu det blev en favorit hos många. Men ännu är det ingen som vill lägga produkten åt sidan. Förutom en populär highlighter erbjuder även Ofra en populära contourting-palett som ska passa för alla hudtoner och typer.

 

Nicole Falciani släppte tidigare en egendesignad intimtvål för DeoDoc, som ska passa den moderna kvinnans livsstil. Den är 100 % vegansk och doftar blommigt och fruktigt. DeoDoc är även det ett svenska märke som erbjuder en komplett produktserie för intimhygien.

Annons

 

En annan produkt från Foreo som vi via sociala medier sett många använda flitigt är rengöringsborsten Luna mini 2. En effektiv rengöringsborste som tack vare sina 3 rengöringszoner passar alla hudtyper. Det hygieniska silikonet gör att du inte behöver oroa dig för att behöva byta ut borsthuvudet.

 

FOTO: IBL

Annons