Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här är sexleksakerna svenskarna älskar mest

19 aug, 2017 
Hänt
Svenskarna köper sexleksaker som aldrig förr. Här är de vi helst tar med oss i sängen!
Annons

Sedan filmen ”Fifty Shades of Grey” har försäljningen av sexleksaker slagit nya rekord i Sverige. Faktiskt är det bara grannlandet Danmark som är mer intresserade av sexleksaker än vi själva är – i hela världen. Detta enligt en undersökning som sajten Vouchercloud har gjort.

Statistiken på sajten är baserad på flest antal google-sökningar på just sexleksaker per 1000 internetanvändare. Flest googlingar gjordes av danskarna, tätt följda av Sverige och Grönland.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Exakt hur många svenskar som äger en sexleksak är svårt att säkerställa. Enligt en undersökning från RFSU äger ungefär hälften av alla personer i Norden mellan 20 och 45 år en sexleksak, skriver sydsvenskan.se.

Enligt statistik från Aller Media shop är den populäraste sexleksaken Sofia Dildo (reklamlänk), en 15 cm lång mjuk och böjbar dildo med ett upphöjt vågmönster och kraftfull vibrator. Hela 34 procent av kunderna hade denna dildo som förstahandsval.

Annons

Här är listan på de populäraste sexleksakerna

Dildon Sofia från Belladot är en vibrerande, mjuk och böjbar dildo med silkeslen och matt yta. Dildon är vattentät och har ett upphöjt vågmönster som skruvar sig hela vägen runt för en starkare och skönare upplevelse. Kraftfull och steglös vibrator.

Ester från Belladot är en liten men kraftfull klitorisvibrator som är lätt att ta med överallt. Klitorisvibratorn är vattentät och ergonomiskt designad.

Annons

Det silikonbaserade glidmedlet från Belladot är oparfymerat och väldigt drygt. Bara några få droppar ger fantastiskt glid och extra långvarig effekt.

Knipkulor förenar nytta med nöje eftersom de både tränar och stimulerar vaginans muskler och bäckenbotten. Inuti kulorna finns en lös liten tyngd som ger extra stimulans när de sätts i rörelse.

Annons

Vibratorn Klittra of Sweden har blivit ett globalt fenomen! Vibratorn påminner om en deodorant som du fyller med glidmedel och rullar över klitoris – samtidigt som den vibrerar njutningsfullt.

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop (reklamlänk). Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Text: Malin Perlheden

FOTO: IBL, Aller

Annons