Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här är plaggen alla vill ha under EuroPride

31 jul, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Kläderna du kan köpa inför Pride
LÄS OCKSÅ: Skäm bort ditt ansikte – vi listar de bästa serumen för perfekt hy
Annons

EuroPride firas i år i Sverige och överallt hissas den färgglada flaggan för att sprida kärlek över landet. Fester, parader och stora evenemang hålls runt om i landet då det aldrig varit viktigare att stå upp för allas lika rätt. Alla människor har rätt till kärlek, till en identitet och till att uttrycka sig på sina egna villkor. Alla människor har rätt att vara den de vill vara, det ska inte spela någon roll hur du identifierar dig, hur din kärlek ser ut eller hur du väljer att leva ditt liv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På redaktionen har vi noterat att klädmärket Nelly.com och Nly MAN har tagit fram en klädkollektion för att fira EuroPride i Stockholm och Göteborg. Det är ett jättefint initiativ och de kallar kampanjen för #nlylove. Det bästa av allt är att all vinst går till organisationen RFSL Ungdom och deras arbete för unga homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter.

Hela kollektionen går i vitt och först har vi den här toppen som är supertrendig överallt just nu. Supersnygg med budskapet proud tryckt på tröjan. Vi älskar den här toppen, och om du vill visa att du är stolt över dig själv och den du är så kan du klicka hem toppen HÄR (reklamlänk)

Annons
Kläderna du kan köpa inför Pride

Toppen kan du matcha med de här drömlika byxorna. Vita, höga i midjan, vida ben med slits och regnbågens färger. Vad mer kan man önska? De hittar du HÄR (reklamlänk)

Kläderna du kan köpa inför Pride

Sist ut är vår favorit, den enkla t-shirten. Du kan ha den till ALLT och tryck på den i regnbågens färger är ordet Equality. Alla människor är lika mycket värda, oavsett vad och det är SÅ himla viktigt att sprida det budskapet, t-shirten hittar du HÄR (reklamlänk)

Kläderna du kan köpa inför Pride

Foto: IBL

Annons