Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Här är budgetprodukten som Lady Gaga färgar sitt hår med

11 jan, 2019 
AvSara Lund
Här är pridukterna Lady Gaga använder i sitt hår
Lady Gagas hairstylist avslöjar nu vilka produkter han använder i hennes hår för att hålla det ljust och kallt – och det handlar om budgetvarianter som du kan köpa även i Sverige.
Annons

Lady Gaga är en av världens största artister just nu, och under senaste tiden har hon även fått stor uppmärksamhet för filmen A Star Is Born – bland annat vann hennes låt Shallow pris under Golden Globe 2019 för bästa originallåt.

Men Lady Gaga är inte bara känd för sin röst, utan även för hennes färgsprakande personlighet och look. Hon skapar ofta rubriker med sina klädval och flera av oss känner nog igen henne för sitt kalla blonda hår, som hon ofta experimenterar med.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Lady Gaga på röda mattan

Nu berättar Lady Gagas hårstylist, Frederic Aspiras, vad han använder för produkter i Gagas hår för att hålla det både ljus och kallt.

Det handlar om märket Joico (reklamlänk), som går att köpa även i Sverige. På Instagram avslöjar han att Lady Gagas Golden Globe-hår skapades med hjälp av Joicos produkter, och att hon fick den isblåa färgen genom att blanda en inpackning som ljusar upp håret i en kallare nyans, med en blå toningsfärg som man tvättar ur.

Annons
Golden Globe Lady Gaga

Även på galan National Board of Reviews Ceremony 2019 stylade Frederic Lady Gagas hår – och även här användes samma inpackning som ljusar upp håret och tar bort gula toner.

Lady Gagas silverfärgade hår

Här kan du köpa produkterna som Lady Gaga använder för att få sitt kalla blonda hår:

Silverschampo från Joico

Blonde Life Brightening Masque, här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

 

Lady Gagas silverschampo

Blonde Life Brightening Shampoo. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Balsam som tar bort gula toner

Blonde Life Brightening Conditioner. Här kan du köpa det (reklamlänk).

FOTO: TT, IBL

Annons