Artikeln innehåller reklamlänkar

Här är budgetprodukten som Lady Gaga färgar sitt hår med

Här är pridukterna Lady Gaga använder i sitt hår

Lady Gagas hairstylist avslöjar nu vilka produkter han använder i hennes hår för att hålla det ljust och kallt – och det handlar om budgetvarianter som du kan köpa även i Sverige.

Lady Gaga är en av världens största artister just nu, och under senaste tiden har hon även fått stor uppmärksamhet för filmen A Star Is Born – bland annat vann hennes låt Shallow pris under Golden Globe 2019 för bästa originallåt.

Men Lady Gaga är inte bara känd för sin röst, utan även för hennes färgsprakande personlighet och look. Hon skapar ofta rubriker med sina klädval och flera av oss känner nog igen henne för sitt kalla blonda hår, som hon ofta experimenterar med.

Lady Gaga på röda mattan

Nu berättar Lady Gagas hårstylist, Frederic Aspiras, vad han använder för produkter i Gagas hår för att hålla det både ljus och kallt.

Det handlar om märket Joico (länk till Apprl), som går att köpa även i Sverige. På Instagram avslöjar han att Lady Gagas Golden Globe-hår skapades med hjälp av Joicos produkter, och att hon fick den isblåa färgen genom att blanda en inpackning som ljusar upp håret i en kallare nyans, med en blå toningsfärg som man tvättar ur.

Golden Globe Lady Gaga

Även på galan National Board of Reviews Ceremony 2019 stylade Frederic Lady Gagas hår – och även här användes samma inpackning som ljusar upp håret och tar bort gula toner.

Lady Gagas silverfärgade hår

Här kan du köpa produkterna som Lady Gaga använder för att få sitt kalla blonda hår:

Silverschampo från Joico

Blonde Life Brightening Masque, här kan du köpa det (länk till Apprl).

 

Lady Gagas silverschampo

Blonde Life Brightening Shampoo. Här kan du köpa det (länk till Awin.com).

Balsam som tar bort gula toner

Blonde Life Brightening Conditioner. Här kan du köpa det (länk till Awin.com).

LÄS MER: Här bryter Lady Gaga ihop i tårar på scen – efter känslosamma låten

LÄS MER: Zombie boy död – sörjs av Lady Gaga: ”Mer än förkrossande”

FOTO: TT, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN