Artikeln innehåller reklamlänkar

Fluff och jeansjacka i ett – här hittar du Bianca Ingrossos jacka

15 feb, 2019 
https://image.hant.se/byline-hannahfinarohrmuller-137x150.jpg.jpg?imageId=4947919&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Hannah-Fina Rohrmüller
Bianca Ingrosso ler
Bianca Ingrosso är en stor profil inom både mode och skönhet. På sin Instagram visar hon upp jackan från senaste plåtningen med CAIA. Vi vet var du kan köpa jackan alla pratar om.
Annons

Bianca Ingrosso, har många bollar i luften. På fredagar sitter hon i Talang-juryn för andra säsongen tillsammans med profilerna Alexander Bard, David Batra och LaGaylia Frazier. Säsong fem av Wahlgrens värld på Kanal 5 är i full gång samtidigt som de håller på att spela in säsong sex.

Bianca är också en stor profil inom både mode och skönhet. Tillsammans med tre partners äger hon bolaget Beauty Icons AB som står bakom make up-märket CAIA.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På en bild på Biancas Instagram visar hon upp foton från senaste plåtningen till kampanjen för CAIA. Då har hon en vit fluffig jacka på sig som det skrivits om. Hon skriver att det är Anna Hjerten som är den som stylat henne och jackan kommer från Boohoo (länk till Apprl).

Här kan du hitta Biancas jacka till nedsatt pris:

Jacka från Boohoo

Den vita jackan är av en sportig modell och en blandning av en jeansjacka och en ”fluffjacka” perfekt till den svenska våren.

Annons

Bianca har även podden Säger du A så får du säga B med vännen Alice Stenlöf, 22, där de släpper ett podd-avsnitt i veckan. Bianca har också varit en flitig bloggare tills nu då hon bestämt sig för att ta en paus från bloggandet.

Hon skrev i ett öppet inlägg på sin blogg om beslutet:

Detta är inte hållbart för mig längre. Jag klarar tyvärr inte av den mängden hat och personangrepp som jag får ta emot här varje dag längre. Det är inte konstruktiv kritik längre utan nu är det bara mobbning, påhopp, personangrepp & elaka ord för att såra mig och trycka ned mig.

FOTO: Instagram, TT

Annons