Efter uppbrottet – Dolph återförenad med kärleken

Knappt ett halvår hann Dolph Lundgren och Jenny Sandersson vara ifrån varandra innan kärleken tog fart igen. Efter sitt uppbrott är de nu ett par igen.

Hösten 2016 valde skådisen Dolph Lundgren, 59, att bryta upp med flickvännen Jenny Sandersson, 37. Efter fem år ihop var det Los Angeles som tog död på deras relation.

– Hon flyttade till LA och det blev jobbigt för henne. Los Angeles är väldigt tufft för kvinnor och för vem som helst. Hon är väldigt nära sin familj och sina syskonbarn och föräldrar. Hon ville tillbaka till Göteborg, säger Dolph i en intervju med Expressens Hälsoliv.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Men i våras vände vinden. Gnistor slog återigen mellan Jenny och Dolph, och efter knappt ett halvår ifrån varandra valde de att försöka igen. Den här gången kombinerar de livet i Los Angeles med livet i Göteborg.

– Vi började ses i mars-april igen. Hon hade mognat och har ett eget liv i Göteborg nu. Jag har också kanske förändrats lite, så vi får se hur det går, säger Dolph och fortsätter:

– Vi bor inte ihop, men vi har ett förhållande. Vi träffas när vi kan.

Dolph har tidigare varit gift med Anette Qviberg, och tillsammans har de döttrarna Ida Lundgren, 21, och Greta Lundgren, 15.

Dolph Lundgren och Jenny Sandersson.

Dolph Lundgren och Jenny Sandersson.

Dolph Lundgren och Jenny Sandersson.

LÄS OCKSÅ: Dolphs dotter får fansen att häpna: ”Världens vackraste”

LÄS OCKSÅ: Efter kärlekskraschen – bonde-Marcus hemliga krav på tjejerna

Foto: IBL

SENASTE NYTT!