LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrip visar upp nya bilder på klonen

11 dec, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Isabella Löwengrip fortsätter att jobba på sin klon Gabrielle och är nu mer nöjd än förut, då hon kallade klonen för en zombie.
I december lovade Isabella Löwengrip att hennes animerade klon Gabrielle Löwengrip skulle komma till liv. Nu visar hon upp hur långt de kommit i arbetet med klonen.
Annons

I november avslöjade entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 28, att hon påbörjat en animerad klon av sig själv, en kvinna vid namn Gabrielle Löwengrip, som bor i New York och som har ett eget Instagramkonto. Några veckor senare visade hon upp sin Gabrielles ansikte för första gången och kunde inte dölja sin besvikelse.

I en filmsekvens på sin Instastory kunde tittarna höra Isabellas kollega Pingis Hadenius fråga Isabella:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Du verkar riktigt upprörd?

Och Isabella svarade:

– Det är för att jag jobbar med klonen och hon ser inte så inspirerande ut, hon ser ut som en zombie!

Då visade hon också Gabrielles ansikte för första gången.

”Hon är inte klar.” påpekade Isabella till bilden.

Ber bloggläsarna om hjälp

Isabella Löwengrip grät dock inte floder utan fortsatte att jobba med Gabrielles utseende, och nu visar hon upp det senaste resultatet på sin blogg och i sin Instastory.

”Det här är så spännande! Min digitala klon Gabrielle uppdateras hela tiden, det är en enorm process och allting tar tid. Hennes ansikte är det svåraste, speciellt att få till ögonen”, skriver hon i bloggen och fortsätter berätta att Gabrielles utseende är anpassat för den amerikanska marknaden, och att Isabella och hennes team kommer att göra ännu en variant, med asiatiskt utseende.

Annons

Nu ber hon hennes läsare om hjälp med den sista touchen av Gabrielles utseende, för att göra hennes så lik henne som möjligt.

”Vad kan vi göra för att Gabrielle ska bli mer lik mig?”

Det är många läsare som reagerar på Gabrielles ansiktsform och vill mjuka ner dragen lite.

”Mindre näsa och mer feminina drag i ansiktet. Mer maskulina drag nu.”, skriver en, medan en annan fortfarande inte litar på att Isabella Löwengrip menar allvar med klonen:

”Är det här ett skämt??”

Isabella Löwengrips har tidigare meddelat att klonen ska “komma till liv” i december.

Se Isabella Löwengrips klon här:

FOTO: IBL, Instagram

Annons