Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Det här kan du ge din fantastiska mamma på mors dag

24 maj, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
skönhetsprodukter
Din mamma ska firas! Hur firar du din mamma i år? Med något litet eller något stort? För den som inte hittat något att ge sin mamma på mors dag kommer här sex härliga skönhetspresenter.
Annons

På söndag är det mors dag och du kanske vill ge din mamma en fin present som hon själv inte skulle unna sig. Ge bort en härlig ansiktsmask, ett uppfriskande serum eller kanske ett härligt rese-kit till sommarens kommande resor.

Det här kan du ge din mamma i present på mors dag:

 

serum

It’s Skin. C-vitaminserum som motverkar pigmentfläckar. Perfekt nu när solen har börjat kika fram. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

ansiktskräm

En perfekt kräm för läppar och nagelband. Baume de rose reparerar och ger näring samtidigt som den doftar ros. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

 

kaffeskrubb

Är din mamma en kvinna med en hektisk vardag? Då kommer hon älska kaffeskrubben från BodyBoom för kropp och ansikte. Skrubben doftar kaffe och choklad och ger en slät och len hy. Här kan du hitta den (reklamlänk).

 

resekit

Ge bort ett lyxigt resekit till din mamma inför hennes kommande semester. MON|SUN’s Vacation Vibes Travel Kit innehåller en kombination av vårdande produkter för en skönt återfuktad och len hud. Alla dessa fuktboostande produkter kommer i en grafitgrå necessär i canvas.

Annons

 

Kuddfodral

Visste du att håret slits om du har fel material på ditt örngott? En rolig present till mamma som kommer att uppskattas. Hairlust pure bamboo pillowcase är tillverkat av fibrer från bambu. Bambumaterialet skyddar håret mot friktion och är skonsamt mot huden. Här kan du hitta den (reklamlänk).

 

 

handkräm i tub

En vardagslyx kan vara något enkelt som en härlig handkräm. Kit från Molton Brown med handkräm som doftar vit tryffel och frukt. Här kan du köpa handkrämerna (reklamlänk).

FOTO: Vass PR/Mildh PR/Spalt PR

Annons