Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför ska du använda mineralsmink på sommaren

22 jun, 2018 
Smink på sommaren kan kännas både onödigt, tungt och överflödigt. Men för att både behålla och lyfta fram den lyster som solen gett dig bör du använda mineralsmink.
Annons

Att sminka sig på sommaren känns ofta både tungt och överflödigt efter att huden blivit både solkysst och fått en naturlig lyster. Men nog kan det ändå locka att pudra sig en aning, och vad passar då bättre än mineralsmink? Mineralsmink är gjort på naturliga ämnen helt fria från gifter. Men det ger även en lätt och luftig känsla som får din sommarhy att stråla som den bör.

Men det passar inte bara för den som vill ha en lättare sminkning på sommaren. Det passar även perfekt för personer med känslig hy eftersom att det är helt fritt från kemikalier som irriterar. Personer med bland annat akne eller rosacea använder sig ofta, och gärna, av mineralsmink.

Annons

I vår webbshop (reklamlänk) hittar ni mineralsmink från My Minerals i produkter som ögonskuggor, rouge och foundation. Alla produkterna är lätt pärlemoskimrande och ger den lystern som man gärna vill hålla kvar efter sommaren.

Allt är i puderform, lika så mineralfoundationen. Den jämnar ut huden och gör den silkeslen och finns i hudtonerna ljus och medium.

Annons