Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför är jeanskjolen sommargarderobens viktigaste plagg

26 jun, 2018 
Jeanskjol 2018
Är jeanskjolen sommarens bästa plagg? Japp! Vi förklarar varför och visar årets snyggaste modeller.
Annons

Gör som Hollywood-eliten Poppy Delevingne, Bella Hadid och Elsa Hosk – klä dig i jeanskjol i sommar. Har du ingen än? Skaffa en! Varför?

1. Den passar att matcha ihop med i princip alla dina andra plagg i garderoben.

2. Den är lika snygg på jobbet som på fest, och för att inte tala om på en lat dag på landet (!).

3. Den tål allt (okej, vi kan inte gå i god för detta men hur ofta går jeanstyg sönder? Inte ofta. Hur ofta får jeanstyg fläckar på sig? Inte heller särskilt ofta).

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

4. Men bäst av allt, tidlösheten. Köp en nu och ha den i 100 år. Minst! Vi menar, minns du en enda sommar som jeanskjolen varit o-trendig? Nej, just det.

Vi har listat fem stycken jeanskjolar i olika former att vraka bland. Enjoy!

Snygga jeanskjolar 2018

Sedan urminnets tider (känns det som) har vi alla någon gång velat äga det ultimata jeans-plagget från Levis. Eller hur? Lever du fortfarande i suktandet utan att ha införskaffat dig ett än? Vad passar på bättre än att klicka hem den här jeanskjolen i en ljusare slitning?

Annons

 

Eller vad sägs om en i en liknande nyans men med en detalj som onekligen livar upp plagget? Det danska märket NORR har en kjol vi mer än gärna lägger vantarna på.

 

Snygga jeanskjolar 2018

Om man är en person som föredrar långa längder framför det korta finns det även jeanskjolar att finna, så klart. Här är en ball med slits från Dr Denim, så att man kan gå utan att ta myssteg – perfekt alltså.

Annons

 

Snygga jeanskjolar 2018

Ännu en längre variant med slits på sidorna istället för i fram, i svart istället för den klassiska blåa jeansfärgen. Kommer från Ellos.

 

Snygga jeanskjolar 2018

Också ännu en från Levis, i en mörkare slitning.

 

FOTO: Stella Pictures

Annons