Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Black Friday 2018 – här är allt du behöver veta

13 nov, 2018 
AvSara Lund
Black Week, Black Friday och Cyber Monday – nu är årets största readagar här! Vi har listat de bästa erbjudandena, reorna och fynden du inte får missa.
Annons

Black Friday är en av världens största shoppingdagar – och infaller alltid dagen efter amerikanska Thanksgiving, något som i år blir den 23 november. Tillsammans med Cyber Monday, som infaller på måndagen därefter, är syftet med dagarna att inleda julhandeln på riktigt.

I USA har dagen funnits i över 30 år och flera arbetsplatser och skolor håller stängt – då dagen på senare år blivit som en klämdag. Men i Sverige blev shoppingdagen stor för bara några år sedan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Flera butiker sänker priset, erbjuder kampanjer och annat som lockar kunder att konsumera mera – något som pågår under hela Black Friday-veckan, som också kallas för Black Week.

11 november i år slog en annan readag, Singles Day, rekord i Sverige. Dagen spås bli större än Black Friday i framtiden – men i dagsläget är det fortfarande Black Friday som svenska företag satsar extra mycket på.

Här är butikerna som kommer ha rea på Black Friday 2018

Vi uppdaterar listan löpande fram till Black Friday, så håll utkik!

Annons

Resor

Mode

Inredning

Skönhet

Teknik/övrigt

Annons