Artikeln innehåller reklamlänkar

Bianca Ingrossos efterfrågade klänning – så blir den din

Här hittar du Bianca Ingrossos populära klänning

Titt som tätt dyker Bianca Ingrosso upp i magiska klänningar att avundas. En klänning som hon nyligen dök upp i har varit efterfrågad bland följarna – och tada! Vi vet vart ni kan hitta den.

Någon som ofta bär klänningar att avundas är tv-stjärnan Bianca Ingrosso. Kikar man bland kommentarerna på hennes Instagram och på hennes blogg undrar följarna ständigt vart hennes plagg kommer ifrån.

På hennes Instagram såg vi att hon nyligen bar en klänning i grått med spagetti-band, och den gången var det inte heller några undantag – massor av frågor kring vart man kan hitta klänningen dök upp.

Men ALLTSÅ den där klänningen, jag dör ju typ! Vet du vart man kan få tag på den?”, skriver en och ”Vart är din klänning ifrån fett snygg!!!”, skriver en annan.

Och vilken tur för oss alla som undrar att vi nu har letat reda på vart den här satin-drömmen kommer ifrån. Kvinnan som stylat Bianca Ingrosso så snyggt heter Anna Hjertén och på hennes Instagram finns svaret.

Klänningen kommer ifrån det svenska märket Filippa K, och finns att klicka hem här (länk till Apprl).

Klänning som Bianca Ingrosso bär

Klänningen finns även i svart, för den som gillar att köra på det säkra kortet före det osäkra. Även fast grått inte är hur vågat som helst så vet vi ju alla att det svarta flitigt används. Klicka här för att komma till den svarta klänningen (länk till Apprl).

Klänning som bärs av Bianca Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

LÄS OCKSÅ: Här är skönhetsprodukterna som kändisarna använder

FOTO: Ibl, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN