Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Anders Bagge raderar exhustrun – efter missen: "Gick inte så bra"

03 dec, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Anders Bagge och Johanna Lind
Vill skaffa barn med Johanna
Annons

I augusti gifte sig Anders Bagge, 50, med sin älskade Johanna Lind, 46. Inför att de blev man och hustru har de låtit kamerateam följa dem i förberedelserna, och allt har visats i den egna realityserien Cirkus Bagge som sänts i Sjuan.

En grej som dock inte tittarna har fått se är Anders Bagges dilemma att radera exhustrun för gott. När han gifte sig med Sarah Johansson så skippade de nämligen vigselringar, och tatuerade istället in varandras namn på ringfingrarna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I en intervju med Expressen berättar Anders Bagge att han sedan skilsmässan 2012 gjort ett försök att förvandla vigseltatueringar. Nämligen genom att tatuera en tiger över exfruns namn.

Efter bröllopet med Johanna Lind känner han dock inte att det är nog, nu planerar han istället att försöka radera hela tatueringen.

– Jag gjorde över den här, men det gick inte bra. Så nu måste jag ta bort allt det här, jag måste lasra bort det helt, så det blir vitt. Det står ju min exhustru. Inget fel på henne. Men därför har jag gjort en tiger nu i stället, säger Anders Bagge till tidningen.

Annons

Han var gift med Sarah Johansson mellan 2010-2012. Anders har även varit gift med Laila Bagge mellan 1995-2002.

Sommaren 2016 utvecklades vänskapen med då nyskilda Johanna Lind till kärlek, sen dess har parets relation blomstrat. I Cirkus Bagge har de dessutom avslöjat att de drömmer om att skaffa ett biologiskt barn och vill ge IVF en chans.

– Visst tänker man på att åldern spelar en viss roll. Men vi måste försöka så vi kan säga ”check” på den. Forskning och utveckling inom det här området har tagit milslånga kliv. Så jag tycker att man ska ta chansen att försöka. För jag tror faktiskt att förutsättningarna är goda. Och Anders, han kommer ju bli världens bästa pappa, har Johanna Lind tidigare sagt.

FOTO: Ibl

 

Annons