Här hittar du Meghan Markles magiska gravidklänning

Gravid eller icke-gravid – Megan Markle bär fanan högt som stilikon bland det brittiska folket. Vi har nu listat ut vart du kan hitta hennes fantastiska gravidklänning i svart!

Att hertiginnan Meghan Markle, 37, är lika stilig under sin graviditet som i vanliga fall kommer inte direkt som en chock. Hon blev inte bara hertiginna när hon gifte sig med prins Harry, 34, i maj tidigare i år – i samma veva blev hon också någon form av stilikon bland det brittiska folket, och hon bär fanan lika högt gravid som icke-gravid.

När hon och maken prins Harry nyligen var på långresa för att besöka bland annat Australien och Nya Zeeland var hon stiligt klädd vid varje tillfälle och tillställning.

Bland annat klädde hon i den här fantastiska gravidklänningen i svart. En enkel och samtidigt uppklädd sådan med en fin skärning i ryggen och en markering i midjan som framhäver babykulan på magen, med andra ord en himla smickrande klänning för den gravida!

Klänningen kommer från Asos och blir din för en rimlig peng. Klicka här för att komma till klänningen (reklamlänk från Apprl)

Klänningen går att matcha till nästa vad som helst. Men Meghan Markle har matchat sin klänning fint med en rutig kappa och en par nätta svarta pumps. Här hand i hand med prins Harry.

Det var för bara några veckor sedan som Meghan Markle och prins Harry kunde dela med sig av glädjebeskedet att de väntar barn. Meghan Markle förväntas föda deras första barn i slutet av april 2019 och det brittiska kungahuset är överlyckliga över nyheten.

Meghan Markles gravidklänning från Asos

Klicka här för att komma till Meghan Markles gravidklänning (reklamlänk från Apprl)

Om du vill matcha klänningen med något som Meghan Markle själv skulle kunna bära, bortsätt från ett par klackar, så spana in sneakersen i läder som Meghan Markle ofta använder!

Meghan Markles poulära sneakers

Klicka här för att komma till skon (reklamlänk från Apprl)

 

LÄS OCKSÅ: Här hittar du Meghan Markles populära sneakers

LÄS OCKSÅ: Meghan Markles hårda gravidkontrakt efter bröllopet

FOTO: TT